Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Липня, 2018 р., 14:50
Доходи місцевих бюджетів України за перше півріччя 2018 року зросли на 23,8% або на 20,7 млрд гривень у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року. Таким чином, загальний обсяг власних доходів на місцях склав 107,7 млрд грн. Про це на своїй сторінці у FB повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
05 Липня, 2018 р., 17:40
Нещодавно працівники Центру надання адміністративних послуг районної державної адміністрації на чолі з начальником Вадимом Нікітюком провели робочу зустріч з представниками відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області.
05 Липня, 2018 р., 15:04
06 липня  2018  року  з 10.00 до 12.00 год. у райдержадміністрації буде проведено „гарячу телефонну лінію” за участі  керівника апарату адміністрації Нагодзини Олександри Володимирівни за телефоном 4-20-17.
04 Липня, 2018 р., 15:44
4 серпня у приміщенні ЦКД «Гармонія» відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України. Привітали правоохоронців начальник відділу поліції О.Малішевський,  голова райдержадміністрації В.Сергійчук,  голова районної ради С.Пазюк, міський голова К Черниченко, керуючий справами Війтовецької ОТГ А.Береза, заступник  голови Наркевицької ОТГ В.Борисюк, представники благодійного фонду сергія Лабазюка «Ми поруч»,  які вручили кращим працівникам грамоти та цінні подарунки, подякували за сумлінну службу – таку непросту, напружену та необхідну для суспільства, за прагнення зробити все можливе, щоб ми жили за законами
02 Липня, 2018 р., 14:48
У першу суботу липня кооперативна громадськість світу урочисто відзначає своє професійне свято, започатковане Міжнародним кооперативним альянсом ще в 1922 році. Враховуючи, що кооперативний рух відіграє важливу роль в економіці переважної більшості країн світу, Генеральна асамблея Організації Об'єднаних Націй підтримала цю ініціативу, проголосила Міжнародний день кооперації щорічною знаменною подією та прийняла рішення проводити його, починаючи з 1995 року, під егідою ООН. В Україні споживча кооперація була і залишається ефективною формою забезпечення економічних, соціальних і культурних потреб людей, а прагнення до розвитку - її основна рушійна сила.
27 Червня, 2018 р., 11:00
У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.
27 Червня, 2018 р., 08:51
В рамках відзначення Дня молоді України, 24 червня 2018 року на базі Волочиської ДЮСШ сектором молоді, спорту, культури та туризму Волочиської районної державної адміністрації проведено два спортивних турніри. Один з них – турнір з настільного тенісу, другий – турнір з шашок. Учасники заходів - вихованці Волочиської дитячо – юнацької спортивної школи.
25 Червня, 2018 р., 14:03
24 червня 2018 року напередодні відзначення Дня Конституції України та з нагоди Дня державної служби в залі засідань райдержадміністрації відбулися урочисті заходи.Відзначення професійного свята державних службовців розпочалося звучанням та виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання в пам'ять про героїв, що загинули на Сході країни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора