Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкрито меморіальну дошку

Дата: 21.05.2018 14:46
Кількість переглядів: 546

Цього року у січні місяці у село Курилівка  прийшла страшна звістка: в зоні проведення антитерористичної операції, загинув їхній земляк Вегера Геннадій Петрович.

І ось, 18 травня, напередодні дня народження Геннадія, в знак вічної пам'яті та безмежної вдячності за його подвиг, у селі Курилівка, де народився та проживав герой відкрито меморіальну дошку.

Біля сільського клубу відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки в пам’ять про Вегеру Геннадія –уродженця села Курилівка, героя, солдата, який загинув під час бойових дій в зоні АТО, захищаючи цілісність і недоторканність нашої держави.

 

Відкривали  меморіальну дошку Геннадію його донька та мати. Освятив меморіальну дошку настоятель місцевого храму отець Василь.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять героя, до меморіальної дошки поклали квіти і запалили свічки.

Багато слів скорботи було сказано під час урочистостей. Виступаючі висловили велику вдячність мамі та його вчителям за виховання справжнього патріота України, який віддав за неї найдорожче – життя.

Трагедія родини Вегери – це трагедія Курилівської громади, нашого району, держави. Допоки ми живі — житиме пам’ять про наших героїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора