Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

26 червня 2018 року проходитиме VІ Хмельницька обласна спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу»

Дата: 23.05.2018 11:15
Кількість переглядів: 448

Фото без описуСпартакіада серед інвалідів праці «Сила духу» (далі - спартакіада) - це відкритий спортивний захід, що проводиться з метою підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів внаслідок трудового каліцтва (далі - потерпілі на виробництві), цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві.

До змагань спартакіади допускаються особи з числа потерпілих на виробництві, які проживають на території Хмельницької області, мають необхідні навички з видів спорту.

Спартакіада проводиться з таких видів спорту: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс, шахи.

Потерпілі на виробництві із захворюваннями опорно-рухового апарату можуть допускатися до участі в змаганнях з армспорту, бомбаскету, дартсу, шахів, а за висновком медичної установи, що надає дозвіл до змагань - також з гирьового спорту, настільного тенісу.

Кожному учаснику дозволяється брати участь лише в одному виді спорту

Фонд соціального страхування забезпечує супровід учасників спартакіади на весь строк проведення змагань.

Фінансування підготовки та проведення спартакіади здійснюється за рахунок коштів бюджету Фонду. Витрати на підготовку, організаційно-технічне забезпечення та проведення спартакіади, відрядження, проїзд, страхування, розміщення, харчування учасників делегацій (членів команд і супроводжуючих осіб) на регіональних і фінальних змаганнях, транспортні послуги, медичне забезпечення тощо фінансуються Фондом.

VI спартакіада проводиться з різних видів спорту незалежно від віку і статі 26 червня 2018 року на базі тренінгового центру Головного управління національної поліції в Хмельницькій області (м. Хмельницький вул. Зарічанська, 9), peєcтрація учасників з 10-00 до 10-45.

Запрошуємо всіх бажаючих – потерпілих на виробництві взяти участь у спартакіаді.

т. для довідок 70-33-99


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора