Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначили 95-ту річницю утворення Волочиського району

Дата: 29.05.2018 12:28
Кількість переглядів: 540

 

Фото без опису

25 травня 2018 року за сприяння та ініціативи народного депутата України Сергія Лабазюка у великому залі міського центру культури та дозвілля «Гармонія» відбулися урочисті заходи з нагоди 95-ї річниці утворення Волочиського району

Фото без опису

Перед початком урочистостей всі присутні мали можливість оглянути виставку умільців краю, що була розташована у вестибюлі ЦКД «Гармонія». Тут можна було побачити майстерну ручну вишивку, живопис, дивовижної краси прикраси з бісеру, чудернацькі витинанки, неймовірні  писанки, авторські і традиційні ляльки-мотанки, унікальні  іграшки, виконані в різних техніках, вироби  з  глини та дерева,  плетіння з природних матеріалів і  багато іншого.

Розпочалася урочиста частина святкування з перегляду документального фільму про історичне становлення району та його здобутки. Щедра Волочиська земля виховала чимало знаних людей, митців, учених, письменників, науковців, орденоносців,  які прославляли і нині возвеличують свою рідну землю.Фото без опису

На урочистому дійстві були присутні: народні депутати України С.Лабазюк та В.Богуслаєв, керівники району та міста, сільські голови та голови ОТГ, почесні громадяни району, керівники сільськогосподарських та промислових підприємств, ветерани війни і праці, депутати районної ради всіх скликань, колишні керманичі району, які зробили вагомий внесок в розвиток Волочиського краю, громадськість району.

 Учасників поважного зібрання щиросердно привітали очільники району - голова райдержадміністрації  В.Сергійчук та голова районної ради С.Пазюк.Фото без опису

Фото без описуГолова райдержадміністрації Володимир Сергійчук та глова районної ради Сергій Пазюк зазначили, що подія на честь 95-річчя Волочиського району поєднала багато поколінь. Історичний шлях розвитку краю був непростим. Але як і раніше, так і тепер район є на передових позиціях у різних процесах, реформах, є одним з кращих в області. Спільними зусиллями влади і громадськості намагатимемось і надалі робити все можливе для подальшого розквіту рідного краю. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З нагоди свята відбулося нагородження грамотами та подяками різного рівня. Зокрема, пам’ятними ювілейними відзнаками «Волочиському району 95 років»  було нагороджено 43 особи. Разом з відзнаками та  подарунками на їхню адресу лунали щирі вітаннями з нагоди ювілейної дати району та  побажання ще багато років слугувати прикладом для молоді. 

Свято пройшло в теплій та родинній атмосфері. Яскраві емоції всім присутнім подарували творчі виступи кращих художніх колективів та виконавців району.

Це гарна нагода віддати шану тим, хто творив історію району, осмислити день сьогоднішній, отримати наснагу та натхнення для нових добрих справ.

Вітаємо вас, доброзичливі й талановиті люди, які невтомною працею примножують славу району, продовжують і збагачують традиції попередніх поколінь.

Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, добра, достатку, злагоди і миру!

Нехай Волочиський район розбудовується і процвітає!
Зі святом!

 

Фото без опису

Бажаємо нашому рідному району процвітання та зміцнення, а його жителям - миру, добра та достатку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора