Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щира вдячність за подароване свято

Дата: 06.06.2018 12:01
Кількість переглядів: 504

Фото без описуДитинство – найкращий період у житті кожної людини, пора надій та сподівань. Діти – наше найдорожче багатство. Заради їх щастя ми долаємо всі труднощі і перешкоди, в них – надія на щасливе майбутнє нашої країни.

Коли дитина оточена любов’ю, відчуває сердечне тепло і турботу, тоді й дивиться на світ радісними очима, помічаючи найтонші відтінки веселкових барв, а в її душі проростають найкращі почуття. Саме така атмосфера, яка променилася світлом добра і милосердя панувала під час районного свята присвяченому Дню захисту дітей.

В цей день проводилися різні заходи з метою звернення уваги громадськості на проблеми дітей і необхідність захисту прав неповнолітніх. Cаме в дітях ми хочемо бачити здійснення всіх мрій та сподівань і заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди.

Щиру подяку батьки – вихователі, прийомні батьки та опікуни, діти –сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які проживають на території Волочиського району надсилають Благодійному фонду «Завжди поруч» за любов до дітей, тактовність і розуміння, що ніколи не залишаються осторонь проблем.

Вже котрий рік поспіль діти до Дня захисту дітей здійснюють цікаві екскурсії Україною. Діти –сироти та діти, позбавленні батьківського піклування побували уже в містах: Тернопіль, Рівне, Дубно, Львів, Вінниця. А що вже казати про відпочинок на морі в місті Залізний Порт!

А якою радістю світилися очі дітей під час отримання подарунків. Жодну дитину не було обділено увагою.

Фото без опису

 

 

                                                                                           Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора