Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спортивні заходи до Дня молоді України

Дата: 27.06.2018 08:51
Кількість переглядів: 401

Фото без описуВ рамках відзначення Дня молоді України, 24 червня 2018 року на базі Волочиської ДЮСШ сектором молоді, спорту, культури та туризму Волочиської районної державної адміністрації проведено два спортивних турніри. Один з них – турнір з настільного тенісу, другий – турнір з шашок. Учасники заходів - вихованці Волочиської дитячо – юнацької спортивної школи.

В результаті цікавих спортивних баталій, було визначено призерів турнірів. Так в змаганнях з настільного тенісу третім був Денис Лісоводський, друге місце дісталось Валентину Курдибасі, а перемогу виборов Вадим Пшедзял.

В турнірі з шашок нагороди дістались:  Олегу Каруну – бронзова медаль, Андрію Морозу – срібна медаль, а золото та перше місце – за Максимом Кухом.

 Спортивне свято вдалось цікавим та щедрим , адже без нагород не залишився ніхто. Всі учасники отримали подарунки від Благодійного фонду народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч».

Дякуємо президенту Фонду - Віолетті Олександрівні Лабазюк за підтримку розвитку спорту в районі та турботу про молоде підростаюче покоління!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора