Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Конституція є фундаментом держави і влади в Україні

Дата: 27.06.2018 11:00
Кількість переглядів: 444

Фото без описуУ 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

День прийняття Основного Закону є державним святом - Днем Конституції України.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується Фото без описусьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. 

27 червня 2018 року у районній бібліотеці проведено заходи з нагоди відзначення на належному рівні 22-ї річниці Конституції України інформаційний перегляд «Конституція-основа нашого життя» за участю державних службоців та громадян міста та району. 

На території району до Дня Конституції проводяться роботи з упорядкування об’єктів культурної спадщини, ремонт і поновлення пам’ятників та місць поховань осіб, які загинули у боротьбі за свободу і незалежність України.

Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню Фото без описудостатку в кожній сім’ї.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора