Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Серпня, 2018 р., 15:27
За ініціативи головного редактора друкованого видання «Хмельниччина» Федорова І.М. 9 серпня у малому залі засідань райдержадміністрації відбулось засідання «круглого столу» та виставка кращих робіт умільців декоративно-прикладного мистецтва Волочиського району.
09 Серпня, 2018 р., 17:03
Станом на 09.08.2018 року по Хмельницькій області намолочено понад півтора мільйона (1млн. 535 тис.) тонн ранніх зернових та зернобобових культур (84%) при середній урожайності 53,1 ц/га.
08 Серпня, 2018 р., 16:38
Хмельницьким відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області, яке охоплює Волочиський, Красилівський, Хмельницький та Ярмолинецький райони, зафіксовано 11 нещасних випадків, з яких 2 – смертельні. У порівнянні з тим же періодом минулого року кількість нещасних випадків по Хмельницькому відділенню зменшилась, а кількість смертельних випадків не змінилась.
08 Серпня, 2018 р., 08:45
7 серпня під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації О.Каруна відбулось чергове засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України. В обговоренні взяли участь керівники району та міста, представники Війтовецької та Наркевицької об'єднаних територіальних громад, сільські голови, представники  апарату райдержадміністрації, благодійного фонду народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч».
07 Серпня, 2018 р., 08:25
6 серпня у малому залі засідань під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Каруна О.В. за участю начальників спеціалізованих служб та сил цивільного захисту району,  членів комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації, керівників підприємств, організацій, представників об'єднаних територіальних громад відбулася нарада  щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної, пожежної безпеки та цивільного захисту населення. 
06 Серпня, 2018 р., 10:08
Гуменецька ОТГ Кам'янець-Подільського району гостинно приймала спортивні делегації області на своїх теренах.Окрасою команди Волочиського району стали переможці та призери змагань: староста с.Криваченці Війтовецької ОТГ Олександр Бородай - чемпіон змагань з гирьового спорту, срібний призер з футзалу; Поповецький сільський голова Алла Сістук - срібний призер з шашок та бронзовий призер з настільного тенісу та дартсу; в четвірці кращих і староста с. Криштопівка Війтовецької ОТГ Сергій Смарунь. Щиро дякуємо вам, шановні учасники змагань, за наполегливість, жагу до перемоги та гарні результати!
06 Серпня, 2018 р., 08:15
Незважаючи на несприятливі  погодні умови літнього періоду, які супроводжували область з початку року, хліборобами Хмельниччини станом на 03 серпня поточного року намолочено понад один мільйон тонн зерна нового врожаю при середній урожайності 55 ц/га, і за цим показником область вже традиційно займає перше місце по Україні.
03 Серпня, 2018 р., 15:26
Використання сонячних панелей стрімко набирає популярності серед населення. У IIкварталі ц.р. ще 1107 родин перейшли на електроенергію з енергії сонця, що вдвічі більше, ніж у Iкварталі цього року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора