Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистості з нагоди Дня державної служби України

Дата: 25.06.2018 14:03
Кількість переглядів: 435

24 червня 2018 року напередодні відзначення Дня Конституції України та з нагоди Дня державної служби в залі засідань райдержадміністрації відбулися урочисті заходи.Фото без описуВідзначення професійного свята державних службовців розпочалося звучанням та виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання в пам'ять про героїв, що загинули на Сході країни.

З нагоди свята гостей привітали голова районної державної адміністрації Володимир Сергійчук та голова районної ради Сергій Пазюк.

Вітаючи присутніх зі святом, голова райдержадміністрації Володимир Сергійчук наголосив на тому, що державний службовець - це особлива професія і нелегка праця, яка потребує самовідданості, фаховості, бажання служити людям.

Фото без описуВолодимир Миколайович побажав усім міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту й затишку у родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, Фото без описууспіхів у праці та нових звершень.

Окремих працівників державної служби було нагороджено спільними грамотами райдержадміністрації, районної ради та цінними подарунками

Щирі вітання з нагоди свята висловили  міський голова К.Черниченко, керуючий справами  Війтовецької селищної ради А.Береза, керівник громадської приймальні благодійного фонду народного депутата України С.Лабазюка «Ми Поруч» В.Ряба, заступник директора по зв’язках з громадськістю  ТОВ «Аграрна компанія- 2004» С.Івченко.

Творчі номери подарували державним службовцям обдаровані вокалісти району.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора