Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни, відбулась скорботна хода та покладання квітів

Дата: 22.06.2017 15:37
Кількість переглядів: 557

Фото без опису22 червня  у місті Волочиськ з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни, відбулась скорботна хода та покладання квітів до Меморіалу Слави.

У цей день символічно вклонились загиблим у роки війни голова райдержадміністрації Володимир Сергійчук, голова районної ради Сергій Пазюк, міський голова Костянтин Черниченко, помічник народного депутата України Сергія Лабазюка Володимир Петрук, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, представники підприємств, установ, організацій.

Саме в цей день 22 червня 1941 року Німеччина без оголошення війни підступно напала на наші землі.

Фото без описуОтож сьогодні, хвилиною мовчання учасники церемонії вшанували пам'ять жертв війни, всіх невинно убієнних, всіх тих, хто ціною власного життя наближав Велику Перемогу та урочисто поклали корзини та квіти до Меморіалу Слави та закладеного каменю загиблим воїнам АТО.

Сьогодні вже мало залишилося у живих тих, хто зі зброєю у руках захищав нашу країну. З кожним роком їх невблаганно стає все менше і менше. Та всі, хто загинув у роки війни, навічно залишаться у нашій пам'яті, а спомин про них передаватиметься з покоління в покоління.

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора