Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено нараду з силовиками з питань взаємодії, координації дій представників силових структур, виконавчої влади та місцевого самоврядування

Дата: 22.06.2017 17:44
Кількість переглядів: 616

Фото без описуСьогодні, 22 червня голова райдержадміністрації В.Сергійчук провів нараду з силовиками з питань взаємодії, координації дій представників силових структур, виконавчої влади та місцевого самоврядування. В нараді взяли участь голова районної ради С.Пазюк, перший заступник голови О.Карун, заступник голови райдержадміністрації В.Пендилюк, заступник голови районної ради С.Сутий,начальник Волочиського ВП Городоцького ВП ГУНП України в Хмельницькій області В.Козярук, начальник районного відділу Держпродспоживслужби М.Микуляк, начальник Волочиського відділення ОДПІ А.Саланський, заступник керівника Городоцької  прокуратури, голови ОТГ та сільські голови району.

Було обговорено ситуацію в районі. У ході наради велася розмова про формування подальших планів  спільних заходів на найближчий період, обговорювалися шляхи подальшої співпраці з питання забезпечення громадського порядку на території району. Окрім того, йшлося про забезпечення громадського порядку в місцях масового перебування людей під час літніх канікул, про попередження загибелі людей на водних об’єктах та вжиття заходів щодо попередження пожеж під час жнивової компанії в районі.

.Голова райдержадміністрації Володимир Миколайович наголосив, як важливо зараз консолідувати зусилля усіх гілок влади й працювати над реалізацією завдань держави та інтересів громади. На завершення він надав ряд доручень присутнім.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора