Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Грудня, 2017 р., 10:53
На виконання доручення Державної екологічної інспекції України №82 від 06 грудня 2017 року, з метою попередження проведення самовільних рубок, безконтрольного перевезення та реалізації ялинок, у передноворічний період 2018 року, Держекоінспекцією у Хмельницькій області спільно з правоохоронними органами та державною лісовою охороною розпочато операцію «Новорічна ялинка».
20 Грудня, 2017 р., 17:36
Сьогодні під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Олега Каруна проведено засідання колегії районної державної адміністрації. Основне питання Проект районного бюджету на 2018 рік, який складено відповідно до вимог Бюджетного кодексу України та інших нормативно-правових актів чинного бюджетного законодавства, а також відповідно до прогнозних показників економічного і соціального розвитку району та бюджетних запитів, поданих розпорядниками бюджетних коштів. Запропонований проект бюджету є збалансованим за доходами та видатками. Загальний обсяг районного бюджету сформовано по доходах і видатках складає в сумі 292 576,3 тис. гривень. Про це проінформував присутніх начальник управління фінансів райдержадміністрації Микола Данчак.
20 Грудня, 2017 р., 16:17
Сьогодні, 20 грудня, у Волочиській міській бібліотеці  за участю державних службовців, пройшов  круглий стіл присвячений 80-річчю від дня народження відомого політичного діяча, борця за незалежність, Героя України, журналіста, публіциста В’ячеслава Чорновола, під час якого були зачитані спогади про життя та діяльність борця за незалежність України. У ході круглого столу присутні мали змогу переглянути документальний фільм заснований на спогадах сина про батька Вячеслава Чорновола.
14 Грудня, 2017 р., 14:47
14 грудня  - День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.
13 Грудня, 2017 р., 15:19
Відбулось засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції при Волочиській районній державній адміністрації, у складі голови комісії Пендилюка В.В. - заступника голови районної державної адміністрації та представників: соціального захисту населення райдержадміністрації; управління Пенсійного фонду України у Волочиському районі; районного центру зайнятості. На даному засіданні розглянуто заяви та акти обстеження матеріально-побутових умов сімей громадяни, які отримують соціальні виплати, як внутрішньо переміщені особи. Вирішено: 20 особам призначити адресні допомоги, відновити соціальні виплати, 4 особам призупинити соціальні виплати, скасовано 1 довідку внутрішньопереміщеної особи.
11 Грудня, 2017 р., 12:34
З 06 грудня 2017 року по 17 грудня 2017 року стартує конкурс-акція «Дерево-добро». Допоможи дітям!
07 Грудня, 2017 р., 12:10
6 грудня, у ЦКД «Гармонія» відбулись урочисті заходи. 
06 Грудня, 2017 р., 13:41
Сьогодні, 6 грудня 2017 року, відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення в районі дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Провів засідання голова районної державної адміністрації Володимир Сергійчук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора