Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День Збройних Сил України

Дата: 07.12.2017 12:10
Кількість переглядів: 753

Фото без опису6 грудня, у ЦКД «Гармонія» відбулись урочисті заходи. 

Привітати військовослужбовців та усіх учасників антитерористичної операції району прийшли представники влади району та міста, керівники підприємств, установ, організацій, громадськість.

Після урочистого внесення до концертної зали Державного Прапора України та звучання Державного Гімну України, військовослужбовці військової частини поклали квіти до Меморіалу Слави та до пам’ятника воїнам – інтернаціоналістам.

Далі до усіх присутніх у залі звернувся військовий комісар Волочиського районного військового комісаріату Віктор Романов, який привітав присутніх у залі офіцерів, прапорщиків, сержантів, солдатів, ветеранів військової служби та гостей свята із 26-ою Фото без описурічницею Збройних Сил України.

Подякував Віктор Антонович за участь в антитерористичній операції на Сході України тим військовослужбовцям, які зараз боронять кордони України і тим, хто уже демобілізувався та побажав усім присутнім доброго здоров’я,  любові у родинах та, звичайно, мирного неба над головою.

Із Днем Збройних Сил України присутніх у залі привітав голова районної організації воїнів АТО Сергій Чиж, який щиро подякував військовослужбовцям за їх сміливість та самовідданість, а їхнім родинам за терпіння та віру.

Привітали зі святом військовослужбовців, їхні родини та усіх присутніх у залі і голова районної державної адміністрації Володимир Сергійчук та Фото без описуголова районної ради Сергій Пазюк, представники влади побажали військовослужбовцям, які ще перебувають на Сході України Божого захисту та повернення до дому живими, а тим, які уже демобілізувались – міцного здоров’я, родинного затишку та здійснення усіх мрій.

Не забули очільники району і про волонтерів, висловивши їм щирі слова вдячності за їх нелегку роботу, чуйність та патріотизм.

Після вітальних слів голова райдержадміністрації Володимир Сергійчук та голова районної ради Сергій Пазюк вручили окремим військовослужбовцям Волочищини спільні грамоти райдержадміністрації та районної ради.

Привітав військовослужбовців зі святом і перший заступник Волочиського міського голови Фото без описуОлександр Васильченко, голова Війтовецької ОТГ Ігор Степанюк, заступник голови Наркевицької ОТГ Володимир Борисюк.

Свої вітання, побажання, подяки та цінні подарунки від благодійного фонду «Ми поруч» через свого помічника Володимира Петрука передав і народний депутат України Сергій Лабазюк, який ніколи не забуває про своїх земляків.

Після усіх привітань Державний Прапору України було винесено, урочисте зібрання з нагоди Дня Збройних Сил України оголошено закритим, а для усіх його учасників працівники культури подарували чудовий, святковий концерт.

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора