Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2017 14:47
Кількість переглядів: 629

Фото без опису14 грудня  - День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

 У цей пам'ятний день малий зал ЦКД «Гармонія» зібрав наших земляків - учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, їхніх рідних та друзів, представників органів влади, колективи підприємств та організацій, які прийшли їх привітати та висловити щирі слова вдячності.

Спершу до присутніх звернувся голова ВРО ВГОІ «Союз. Чорнобиль. Україна.» Микола Габак, який зазначив, що їхні дії під час ліквідації наслідків аварії – це справжній подвиг та героїзм. Далі присутні хвилиною мовчання вшанували усіх тих ліквідаторів, які не дожили до сьогоднішніх днів, а від жителів району делегація поклала квіти до пам’ятного знаку Героям Чорнобильцям.

Фото без описуЩирі слова вдячності для учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС прозвучали і від першого заступника голови райдержадміністрації Олега Каруна, який зазначив, що аварія на ЧАЕС – справжня катастрофа, яка забрала не одне життя, адже наслідки цього лиха найбільше проявляються зараз різними хворобами та недугами. Подякував Олег Васильович присутнім за їх героїзм та самовідданість, побажав здоров'я, добробуту, миру та разом  із головою районної ради Сергієм Пазюком нагородив спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради та цінними подарунками окремих ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Привітальні слова, грамоти, подяки та матеріальну допомогу присутнім адресували також перший заступник міського голови Олександр Васильченко, керуючий справами Війтовецької Фото без описуселищної ради Анатолій Береза, помічник народного депутата України Сергія Лабазюка Володимир Петрук, який вручив ліквідаторам продуктові набори від благодійного фонду С. Лабазюка «Ми поруч» та медалі за призові місця здобуті у шахово-шашковому турнірі.

В свою чергу працівники культури подарували чудовий концерт і гарний настрій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора