Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Листопада, 2017 р., 12:02
Станом на 24 листопада цукрових буряків зібрано 339,6 тис. тонн при урожайності 559 ц/га із 6073 га, що складає 100% від запланованого. Середня цукристість 17,3%. На даний час вивезено з полів понад 70% накопаного.
25 Листопада, 2017 р., 18:53
Президент Петро Порошенко назвав Голодомор, вісімдесять п’яті роковини якого вшановують сьогодні українці, «найбільшою бідою в історії України та однією з найстрашніших трагедій в людській історії минулого століття». «Після майже шістдесяти років цинічного замовчування, шокуюча правда пролунала на увесь світ. Архіви – розкриті, свідчення – записані. Заочно й посмертно засуджені судом і прокляті народом організатори Голодомору: Сталін, Каганович, Молотов, Постишев, та багато інших», - сказав Президент під час виступу на церемоії вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-33 рр. в Україні.  Він зазначив, що з кожним роком стає дедалі важче знайти очевидців тієї трагедії. «Тепер, зараз, це вже обов’язок молодшого покоління - не дати згаснути пам’яті про Голодомор, дбайливо передати її наступним генераціям українців», - підкреслив Петро Порошенко. «Щоб наші онуки та правнуки ніколи не забули, що тридцять другого року Господь послав Україні врожай - може не найщедріший, але достатній для того, щоб був і хліб, і до хліба. А голод же спричинив кремлівський антихрист, який забрав у мільйонів українців їжу та прирік їх на муки голодної смерті», - сказав Президент. За матеріалами офіційного інтернет-представництва Президента України
25 Листопада, 2017 р., 18:28
Щорічно у четверту суботу листопада в нашій державі відзначають День пам’яті жертв Голодомору. Так, сьогодні згідно Указу Президента України від 26 листопада 2016 року № 523/2016 «Про заходи у зв’язку з 85-ми  роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні – геноциду Українського народу»  у населених пунктах району проведені заходи спрямовані на вшанування пам’яті тих хто загинув та постраждав під час геноциду.
24 Листопада, 2017 р., 15:27
В п’ятницю, 24 листопада, під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації відбулося засідання комісії із розгляду питань стосовно списання майна.
24 Листопада, 2017 р., 15:08
Таким був лейтмотив IX Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму «Відновлювана енергетика та енергоефективна модернізація промисловості», який відбувся 23 листопада у м. Києві за ініціативи Держенергоефективності (http://saee.gov.ua).
24 Листопада, 2017 р., 14:58
25 листопада  у місті Волочиськ біля пам’ятника жертвам Голодомору 1932-33 років, що у парку Слави, відбудуться заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору.
24 Листопада, 2017 р., 14:40
За інформаціює відділу цивільного захисту населення та з питань житлово-комунального господарства райдержадміністрації у Волочиському районі протягом вихідних днів утримується туман, видимість менше 1 км. 
24 Листопада, 2017 р., 14:24
Росія має понести відповідальність за всі злочини, скоєні нею на окупованому півострові та проти кримськотатарського народу, заявив Президент Петро Порошенко журналістам після зустрічі з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском. «Ми не збираємося з цим миритися. Росія має нести відповідальність за ці жахливі кроки», - наголосив Глава Української держави.   Петро Порошенко зазначив, що поінформував Дональда Туска про події, які відбувалися сьогодні на півострові – чергові обшуки у кримськотатарських активістів та їх затримання. А також, про смерть однієї з почесних активісток кримських татар – ветерана кримськотатарського національного руху 82-ї річної Веджіє Кашка, яка загинула під час цих подій.   «Я поінформував про жахливі події, які сьогодні відбулися в Криму, коли під час обшуків, тиску і затримання кримськотатарських активістів активістка, яка має дуже важливу історію захисту інтересів кримськотатарського народу, під час затримання померла», - сказав Президент.
24 Листопада, 2017 р., 14:21
24 листопада в Україні розпочинається Міжнародна акція «16 днів проти насильства», покликана привернути суспільну увагу до проблеми насильства в нашому суспільстві. Ці 16 днів активізму проти ґендерно зумовленого насильства – міжнародна кампанія, підтримана Україною з 2001 року. Акція починається з вечора 24 листопада, в переддень 25 листопада – Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, – і триватиме до 10 грудня, Дня прав людини. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора