Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено засідання організаційного комітету

Дата: 06.12.2017 13:41
Кількість переглядів: 440

Фото без описуСьогодні, 6 грудня 2017 року, відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення в районі дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Провів засідання голова районної державної адміністрації Володимир Сергійчук.

Розпочинаючи засідання,  Володимир Миколайович акцентував увагу  на героїзмі тих людей, які не розуміючи наслідків аварії, кинулися рятувати людство від невидимого  ворога.

Заслухавши пропозиції присутніх, членами оргкомітету прийнято рішення щодо відзначення вказаної дати та проведення відповідного заходу.

Проведення  урочистих заходів заплановано  на 14 грудня в міському ЦКД «Гармонія» о 11:00 де відбудеться нагородження, концертна програма та покладання квітів до пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської трагедії.

У навчальних закладах та клубно-бібліотечних установах району проводитиметься низка просвітницьких заходів: лекцій, уроків, бесід, виставки, які висвітлюватимуть масштаби Чорнобильської аварії та подвиг українських ліквідаторів. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора