Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Грудня, 2017 р., 10:45
  5 грудня 2017 року відбулося пленарне засідання чергової 22 сесії районної ради.
01 Грудня, 2017 р., 12:48
За даними Хмельницького обласного центру з гідрометеорології на території області 2 грудня 2017 року, у зв’язку з виходом південного циклону, очікується погіршення погодних умов: мокрий сніг, вдень сильний, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер північно-східний 7-12 м/с, температура протягом доби від -3 до + 2 градусів за Цельсієм.
01 Грудня, 2017 р., 12:46
1 грудня, у  міському центрі культури та дозвілля «Гармонія» пройшли урочисті заходи, приурочені Міжнародному Дню інвалідів.
01 Грудня, 2017 р., 12:46
Сьогодні, 30 листопада, вперше в Україні успішно проведено електронний аукціон із закупівлі енергосервісу в системі електронних закупівель «PROZORRO» (https://prozorro.gov.ua). Першим містом, яке випробувало нові процедури закупівель, стало м.Суми (https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-10-17-000684-b).  Після затвердження місцевою радою істотних умов енергосервісного договору енергоефективні заходи буде проведено у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 10 ім. О. Бутка в м. Суми.  На даний момент в електронній системі закупівель вже оголошено 95 тендерів.  «Сподіваємось, що застосування прозорих механізмів відбору партнерів, готових інвестувати в термомодернізацію бюджетних установ, дасть можливість створити конкурентний та ефективний ринок енергосервісу в Україні», -  прокоментував подію Голова Держенергоефективності Сергій Савчук. Агентство закликає місцеву владу активізуватися, визначати потенційні об’єкти для енергосервісу та виставляти їх на торги, а усіх охочих інвесторів - подавати свої пропозиції.  Держенергоефективності висловлює подяку Мінекономрозвитку (www.me.gov.ua) та ДП «PROZORRO» (https://prozorro.gov.ua) за роботу над забезпеченням проведення закупівель енергосервісу у цьому році, а також проектам-фасілітаторам, які допомагають супроводжувати перші торги. Нагадуємо, що у 2016 році проведено 20 процедур закупівель енергосервісу, які завершилися підписанням енергосервісних договорів.  Довідково: Докладніше за ходом закупівель можна слідкувати в онлайн-режимі на сайті https://prozorro.gov.ua. У розділі «Процедура» створено спеціальну вкладку «відкриті торги для закупівлі енергосервісу».  Управління комунікації та зв’язків з громадськістю
28 Листопада, 2017 р., 14:51
Сьогодні голова адміністрації Володимир Сергійчук взяв участь у розширеному засіданні облдержадміністрації.
28 Листопада, 2017 р., 14:21
Мова йде про ліки від хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту, депресивних станів та для здоров’я матері і дитини під час вагітності
28 Листопада, 2017 р., 11:02
На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 02.10.2013 року №759-р «Про передачу автомобільних доріг загального користування місцевого значення», передбачається передача об’єктів права державної власності із сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України до сфери управління обласної державної адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора