Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Лютого, 2018 р., 20:36
Голова адміністрації Володимир Сергійчук взяв участь у авторській програмі Ганни Лернатович «В полі зору» на каналі «TV7+».
15 Лютого, 2018 р., 12:52
Протягом 2017 року райдержадміністрацією разом з органами місцевого самоврядування вживалися заходи щодо забезпечення комплексного розвитку району, належного життєвого рівня населення та стабільної суспільно-політичної ситуації. З метою вирішення актуальних питань життєдіяльності району особлива увага приділялася організації виконання завдань і заходів Програми соціально-економічного розвитку Волочиського району на 2017 рік, визначених пріоритетів діяльності виконавчих комітетів місцевих рад. Найбільш актуальні для району питання аналізувалися на засіданнях колегії райдержадміністрації та відповідних нарадах.
15 Лютого, 2018 р., 12:45
15 лютого у районі відзначали 29-ту річницю виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан та Дня учасників бойових дій на території інших держав.
15 Лютого, 2018 р., 11:26
14 лютого 2018 року під керівництвом голови районної державної адміністрації  Сергійчука В.М.  проведено виїзне засідання районної робочої групи у Наркевицькій об’єднаній територіальній громаді.
15 Лютого, 2018 р., 09:32
З метою реалізації Програми державної служби зайнятості щодо професійної орієнтації на 2017-2020 роки, створення умов для розгортання цілісної системи профорієнтаційної роботи та зростання її ролі в усвідомленому виборі конкурентоспроможних професій, зокрема робітничих, зменшення дисбалансу між попитом та пропозицією робочої сили на регіональному ринку праці, розгортання системної, послідовної інформаційно-роз'яснювальної роботи з населенням 14 лютого 2018 року у Волочиському районному центрі зайнятості відбулось засідання «круглого» столу на тему: «Соціальне партнерство як  важлива складова організації ефективної профінформаційної та профорієнтаційної роботи з населенням».
14 Лютого, 2018 р., 12:05
Нестійкі погодні умови – відлига вдень і заморозки вночі, значне нагромадження снігу на покрівлях будинків сприяють активному утворенню бурульок та призводять до сповзання снігу, особливо зі старих будинків з похилим дахом, виступаючих архітектурних частин будівель, тощо. Утворення бурульок є серйозною проблемою. Падаючи, вони можуть травмувати перехожих. Падіння снігу або льоду з даху може привести не тільки до сильного удару або струсу мозку, але і до смерті. Щоб не стати жертвою крижаних бурульок, які можуть впасти на пішохода, необхідно не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків, не ходити під дахом будівель, а також під балконами, де навислі бурульки.  Шановні жителі району, пам’ятайте, що дотримання цих основних заходів безпеки та порад дозволить вам уникнути трагічних наслідків.
14 Лютого, 2018 р., 12:02
13 лютого, під керівництвом  голови районної державної адміністрації Володимира Сергійчука проведено розширене засідання колегії районної державної адміністрації.
14 Лютого, 2018 р., 11:18
13 лютого, завідувач сектору містобудування, архітектури, будівництва та регіонального розвитку районної державної адміністрації О.Тимофіїв зустрівся з сільськими головами району та обговорив важливі питання. У вступному слові Олександр Тодосович зауважив, що містобудівна документація, яка розроблена 70-80 роки  уже не відповідає сучасним вимогам, втрачає свою актуальність, тому для забезпечення розвитку територій, залучення інвестицій та з метою виконання Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” та розпоряджень голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 28.12.2017 року № 1445/2017-р та розпорядження голови Волочиської районної державної адміністрації від 20.12.2017 року № 1336/2017-р стосовно розроблення (оновлення) та затвердження генеральних планів міста, селищ міського типу та сіл району, об’єднаним територіальним громадам, міським, селищним та сільським радам наполегливо рекомендуємо передбачити видатки у місцевих бюджетах на 2018 рік на розроблення містобудівної документації, а саме: топографічних зйомок, генеральних планів населених пунктів, детальних планів та планів зонування територій, та надавати інформацію Волочиській райдержадміністрації щодо використання коштів на її розроблення щомісячно до 01 числа наступного місяця.
13 Лютого, 2018 р., 08:42
Вже стало традицією в лютому місяці проводити Кубок м. Волочиська з футзалу, організатором якого щорічно виступає Волочиська міська рада.
12 Лютого, 2018 р., 16:02
Щорічно, 15 лютого по всій Україні вшановують воїнів-інтернаціоналістів та відзначають річницю виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. З цього приводу у м. Волочиськ організовано тематичні заходи та урочистості. Протягом тижня керівники району та міста, члени Спілки ветеранів війни Афганістану відвідали сім’ї та могили загиблих воїнів-афганців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора