Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ювілейний 25-й Кубок м. Волочиська з фут-залу, пам'яті Т.С. Осадчука фінішував

Дата: 13.02.2018 08:42
Кількість переглядів: 464

Фото без описуВже стало традицією в лютому місяці проводити Кубок м. Волочиська з футзалу, організатором якого щорічно виступає Волочиська міська рада.

З 03 по 11 лютого 2018 року в спортзалі «Дружба» ВМЗ 16 команд Волочиського та Підволочиського районів змагались за перемогу в даному турнірі.

Команди, згідно проведеного жеребкування,  були розділені на 4 підгрупи, в яких проводились попередні ігри. З кожної  групи команд ті, що зайняли 1-2 місця виходили до наступного етапу змагань. До чвертьфіналу вийшли 8  сильніших команд, які утворили дві підгрупи. Це команди  с. Тарноруда, «Центр», «Підприємці», «П'ятачок», «НВК», «Запуття», та дві команди Підволочиського району – «Оболонь» та с. Богданівка.

Всі ігри в підгрупах та у чвертьфіналі проходили з повною віддачою фізичних та моральних сил. Кожна команда хотіла пробитись до наступного етапу змагань. У цьому їх палко підтримували вболівальники, які щоденно заповнювали вщент  спортзал «Дружба» Волочиського машинобудівного заводу.

 Фото без описуДо півфіналу пробились чотири найсильніших команди  даних змагань. Це команди «П?ятачок», «Оболонь», «Центр», с.«Тарноруда». На даному етапі ігри дійшли до епогею цих змагань. Тільки в серії післяматчевих пенальті між командами «Оболонь» та с.«Тарноруда» переможцем гри стала команда «Оболонь», в другій парі команда «Центр» перемогла  команду «П?ятачок».

Отже, в фіналі за третє місце  зустрілись команди «П'ятачок» та с. Тарноруда, де у важкому протистоянні з рахунком 3:2 перемогу здобули спортсмени команди «П'ятачок».

Гра за перше місце у даному турнірі  між командами  «Центр» та «Оболонь» з азартом боротьби, жагою до перемоги, самовіддачею фізичних та морально – вольових якостей нагадувала  всім присутнім вболівальникам     самий високий рівень змагань , які тільки можна було уявити. Але перемога дісталась сильнішим. З рахунком 3:1 перемогла команда «Центр», яка і стала переможцем Кубка м. Волочиська з фут-залу, пам?яті Т.С. Осадчука.

Фото без описуОрганізатори та спонсори турніру: Волочиська міська рада (голова К. Черниченко), Благодійний фонд  «Ми поруч» народного депутата України С. Лабазюка (президент фонду В. Лабазюк), ТОВ «Агробізнес» ( засновники О. Собуцький, О. Коваль),  ВМЗ АТ «Мотор Січ» (директор О. Стаднічук) підготували  призи та цінні подарунки для учасників, переможців, та кращих гравців турніру .

Також спільними грамотами та подарунками Волочиської райдержадміністрації та районної ради було відзначено трьох кращих гравців турніру.

Оргкомітет змагань визначив кращу п'ятірку гравців турніру, а саме:

Артем Швець (к-да с. Тарноруда), Назар Трач (к-да «Центр»), Тарас Даньків (к-да «Оболонь»), Степан Римар (к-да с. Богданівка).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора