Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Лютого, 2018 р., 12:37
Президент Петро Порошенко глибоко стурбований рішенням польського парламенту.
02 Лютого, 2018 р., 12:35
Цінова ситуація на основні продовольчі товари та послуги в області залежить від загальноекономічних тенденцій, які мають місце на споживчому ринку України.
02 Лютого, 2018 р., 12:31
Міністерство освіти та науки України у межах своїх законних повноважень не мало і не має стосунку до створення чи не створення в закладах загальної середньої освіти органів батьківського самоврядування (батьківських комітетів). Відповідне роз’яснення надається прес-службою Міністерства освіти та науки України у зв’язку з поширенням низки публікацій про нібито скасування Міністерством батьківських комітетів.
01 Лютого, 2018 р., 15:48
Сьогодні, 1 лютого в дворі 9 державної пожежно-рятувальної частини був зібраний увесь особовий склад волочиських рятувальників для отримання нового пожежного автомобіля. Даний автомобіль значно підвищить рівень безпеки громадян району та власне рятувальників адже він обладнаний найсучаснішим спорядженням.
31 Січня, 2018 р., 17:10
Голова райдержадміністрації Володимир Сергійчук провів чергову розширену апаратну нараду, під час якої начальники структурних підрозділів райдержадміністрації доповідали про основні напрямки своєї роботи протягом січня, зазначивши проблемні питання по відповідних сферах та пріоритети у роботі протягом наступного місяця.
31 Січня, 2018 р., 10:30
30 січня 2018 року під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Олега Каруна відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації, де на порядок денний були винесені питання загальної проблематики, а саме: про порядок участі  батька, бабусі, прабабусі у вихованні та спілкуванні з дитиною; про надання дозволу на укладення договору дарування квартири на ім’я дитини; про  доцільність надання щорічної додаткової оплачуваної відпустки; про надання дозволу батькам на приватизацію земельної ділянки на ім’я дитини для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться на території Волочиського району; про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах на період з 30 січня 2018 року по 31 грудня 2020 року.  
30 Січня, 2018 р., 14:55
Декларувати свої доходи — це конституційний обов’язок громадян (ч. 2 ст. 67 Конституції України). Відповідно до норм Податкового кодексу України (далі – Кодекс) громадян, які подають податкові декларації про майновий стан і доходи (далі – декларація) розподіляються на дві категорії: осіб, які зобов’язані подавати річну декларацію, та осіб, які мають право подати декларацію добровільно.
30 Січня, 2018 р., 08:06
Ситуація, яка наразі виникла з відшкодуванням підприємствам ЖКГ, ОСББ/ЖББ пільг та субсидій, наданих населенню на оплату ЖКП, потребує негайного реагування з боку Міністерства фінансів України. Новий механізм виплати субсидій, введений в дію наказом Мінфіну 04 січня поточного року, фактично заблокував розрахунки по всій Україні. Підприємства галузі, ОСББ/ЖББ не повинні ставати заручниками ситуації – в цьому полягає принципова позиція Мінрегіону. Про це наголошено під час наради 26 січня 2018 року з представниками міністерств і відповідних служб під головуванням Віце-прем`єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка. Новий механізм відшкодування пільг та субсидій підприємствам ЖКГ, ОСББ/ЖББ, який запроваджено з січня, має бути відкоригований і сприйнятним для усіх учасників розрахунків, а особливо для підприємств життєзабезпечення, ОСББ/ЖБК. За результатами наради Мінфіну надане відповідне доручення щодо невідкладного врегулювання ситуації (Протокол додається). Нагадаємо, наказом Мінфіну від 04.01.2018 № 1 введено в дію документ «Про затвердження Порядку проведення органами Казначейства розрахунків, передбачених пунктом 8-1 Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04 березня 2002 року№ 256, та взаємодії учасників таких розрахунків». Зазначені зміни Мінрегіон не погоджував, а навпаки подавав свої пропозиції задля недопущення побідного колапсу. Protokol_narady Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора