Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Березня, 2018 р., 12:29
Юридична консультація.  Емфітевзис як альтернатива оренді землі.
13 Березня, 2018 р., 14:58
Одним із інструментів державної підтримки розвитку тваринництва є надання фізичним особам  спеціальної бюджетної дотацій за утримання молодняка  ВРХ у розмірі до 2500 грн за вирощування телят до 1-річного віку. Підприємствам Уряд надаватиме дотацію за утримання корів  у розмірі 1500 грн. Про це йшлося під час круглого столу «Державна підтримка галузі тваринництва в Україні» в рамках XІ Міжнародного молочного конгресу за участі представників Мінагрополітики 6 березня.
12 Березня, 2018 р., 15:45
Про це повідомив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук у прямому ефірі програми «Громадське. Реформа» на Громадському телебаченні.
12 Березня, 2018 р., 12:51
7 березня, у переддень весняного жіночого свята, у спортивному залі «Дружба» Волочиського ВМЗ АТ «Мотор Січ» відбувся чемпіонат району з волейболу серед жіночих команд, приурочений Міжнародному жіночому дню .
07 Березня, 2018 р., 11:02
 Напередодні жіночого свята 8 березня організовано та проведено турнір з шашок між жінками – працівниками апарату, управлінь та відділів райдержадміністрації. Змагання проходили досить цікаво, жваво та змістовно. За результатами змагань визначено призерів, а саме: ІІІ місце посіла О. Нагодзина – керівник апарату адміністрації, ІІ місце – Н. Андріїшин – головний спеціаліст з юридичних питань апарату адміністрації, І місце –  А. Шаль – головний спеціаліст відділу доходів і видатків управління фінансів райдержадміністрації. Призерів нагороджено медалями та грамотами голів райдержадміністрації та районної ради. Всі учасники пригощались кавою та солодощами від районної профспілкової організації працівників державних установ.
07 Березня, 2018 р., 08:14
  Із закінченням зимового періоду актуальним постає питання проведення комплексу весняно-польових робіт. Саме тому сьогодні дане питання розглянуто у ході проведення обласної селекторної наради під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора