Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся чемпіонат району з волейболу серед жіночих команд

Дата: 12.03.2018 12:51
Кількість переглядів: 429

Фото без опису7 березня, у переддень весняного жіночого свята, у спортивному залі «Дружба» Волочиського ВМЗ АТ «Мотор Січ» відбувся чемпіонат району з волейболу серед жіночих команд, приурочений Міжнародному жіночому дню .

У чемпіонаті взяли участь п’ять команд: Волочиського НВК, Волочиської ЗОШ № 1, Волочиської ЗОШ № 5, сіл Поляни та Тарноруда.

Учасниць змагань привітали заступник голови райдержадміністрації В. Пендилюк, завідувач сектору молоді, спорту, культури та туризму райдержадміністрації В. Веретюк, які побажали усім спортсменкам весняного настрою, цікавої гри і, звичайно, перемоги.

Всі ігри видались цікавими та напруженими водночас .

 В результаті безкомпромісної боротьби, перше місце виборола команда Волочиської ЗОШ № 5, друге місце - команда села Тарноруда та ІІІ – Волочиський НВК. ІV та V місця посіли команди с. Поляни та Волочиської ЗОШ № 1 відповідно.

Фото без описуПризерам змагань було врученомедалі та грамоти від Волочиської райдержадміністрації та районної ради. Крім того, команду – чемпіона нагороджено Кубком.

З нагоди свята від благодійного фонду народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч» усім учасницям змагань були вручені квіти та солодкі подарунки. За що юні волейболістки та їх наставники висловлювали щиру вдячність меценатам.

 Також організатори змагань висловили подяку адміністрації Волочиського машинобудівного заводу АТ «Мотор Січ» за благодійно наданий спортивний зал для проведення чемпіонату району з волейболу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора