Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В. Сергійчук: «Інвентаризація землі - одне з основних джерел наповнення місцевих бюджетів».

Дата: 23.03.2018 15:50
Кількість переглядів: 426

 

Фото без описуПід керівництвом голови адміністрації В.Сергійчука відбулась нарада з питань інвентаризації земельних ділянок державної і комунальної власності.

На нараду були запрошені заступники голови райдержадміністрації,  сільські  голови та заступник начальника Красилівської ОДПІ, начальник Волочиського відділення А.Саланський.

Під час наради голова адміністрації В. Сергійчук зауважив, що інвентаризація землі - одне з основних джерел наповнення місцевих бюджетів. В зв’язку з цим до 1 квітня 2018 року необхідно забезпечити проведення інвентаризації земельних ділянок державної та комунальної власності, виявити невитребувані паї, право оренди на які не оформлено.

Заступник начальника Красилівської ОДПІ, начальник Волочиського відділення А.Саланський зазначив, що відповідно до норм Податкового Кодексу України щороку здійснюється нарахування податку на майно фізичним особам району, а саме: сум земельного податку; орендної плати за землю; транспортного податку.

За результатами проведеної наради вирішено заключити угоди про співпрацю, підписавши сторонами відповідні протоколи в частині вручення податкових повідомлень. Сільським головам необхідно укласти цивільно-правові угоди з працівниками щодо розповсюдження повідомлень по майнових податках громадян, на яких покласти обов’язки на період з квітня по липень поточного року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора