Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За будь-яких обставин інтереси та права дітей стоять на першому місці.

Дата: 27.03.2018 16:18
Кількість переглядів: 455

Фото без описуКожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості.  За будь-яких обставин інтереси та права дітей стоять на першому місці. Адже ефективний захист прав дитини - один із пріоритетів  соціальних ініціатив Президента України. Саме тому влада сьогодні докладає максимум  зусиль для послідовного впровадження державної соціальної політики з підвищення стандартів життя, направлених на захист прав дітей.

27 березня 2018 року під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Віталія Пендилюка, за участю членів комісії, відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Волочиської районної державної адміністрації. 

На  розгляд  виносилося ряд  питань, а саме про надання висновку щодо можливості позбавлення батьківських прав двох батьків відносно дітей та про порядок участі батька  у вихованні та спілкуванні з дитиною.

Фото без описуУ ході засідання заслухано заявників, членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, які висловлювали власну думку та вносили свої пропозиції для вирішення відповідних ситуацій. В результаті обговорень прийнято відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора