Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пройшов Регіональний збір лідерів та координаторів учнівського самоврядування на тему «Роль учнівського самоврядування у формуванні національно-патріотичних почуттів старшокласників»

Дата: 04.04.2018 10:50
Кількість переглядів: 411

Фото без опису04 квітня у м. Волочиськ пройшов Регіональний збір лідерів та координаторів учнівського самоврядування на тему «Роль учнівського самоврядування у формуванні національно-патріотичних почуттів старшокласників», організатором якого став Волочиський будинок дитячої та юнацької творчості. Малий зал ЦКД «Гармонія» зібрав авангард учнівських лідерів м. Волочиська та представників обласної ради Фото без описустаршокласників.

Під час проведення екскурсійного модуля головний спеціаліст сектору молоді, спорту культури та туризму райдержадміністрації В.Матусяк провів для присутніх екскурсію по  території скверу Слави (вул. Музейна), під час якої школярі та педагоги мали змогу ознайомитися з історією визволення Волочищини від нацистських загарбників, почути інформацію про монументальні споруди міста, обставини їх будівництва, а також події, увічнені у пам’ятках.

Окрім того учасники збору провели тематичний круглий стіл, відвідали Музей Бойової Слави Другої світової війни ПАТ «Мотор-Січ».

Захід пройшов на високому організаційному рівні за сприяння народного депутата України С.Лабазюка та благодійного фонду «Ми поруч».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора