Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРОВЕЛИ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ МКМР!

Дата: 04.04.2018 16:32
Кількість переглядів: 427

4 квітня відбулося перше у цьому році засідання Хмельницької обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення. 
Зі вступним словом до присутніх звернувся голова обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення – заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Валерій Олійник.

Начальник юстиції Хмельниччини Віктор Худняк розкрив суть загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» у Хмельницькій області, зокрема зосередивши увагу на фактичних показниках реалізації закону  #МаскиШоуСтоп  та  #ЧужихДітейНеБуває.

Також розглянули питання організації соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей, з яким присутніх ознайомив представник Департаменту соціального захисту населення Іван Гловацький.
Крім того, начальник Управління превентивної діяльності ГУНП у Хмельницькій області Дмитро Міхалець доповів про стан проведення правової освіти в ОТГ, зокрема про умови, проблеми та шляхи їх вирішення.

 

У підсумку Віктор Анатолійович подякував учасникам за співпрацю та підтримку: «Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо підняти рівень правової свідомості наших громадян, тим самим формуючи європейську країну!»

За матеріалами Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора