Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спартакіада серед державних службовців Хмельниччини

Дата: 18.06.2018 17:04
Кількість переглядів: 422

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 червня управлінням молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації спільно з міжрегіональним управлінням Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях та Хмельницькою обласною організацією профспілки працівників державних установ було проведено спартакіаду серед державних службовців Хмельницької області, присвячену 100-й річниці Всеукраїнської державної служби.

Майже 20 років на Хмельниччині проводиться обласна спартакіада серед державних службовців,  мета якої популяризація  фізичної культури  та здорового способу життя, як важливих чинників  зміцнення здоров’я.

Варто відзначити, що останні 2 роки  збірна команда державних службовців  Хмельницької області  була найсильнішою на Всеукраїнській спартакіаді  серед збірних команд  держслужбовців України.

Цьогоріч, участь у Спартакіаді прийняли більше 400 учасників з 26 команд районів та міст області, а також спортсмени головних управлінь обласної державної адміністрації. Змагання проходили в п’яти видах спорту – волейбол, теніс настільний, футзал, шашки, шахи.Команда Волочиського району була представлена 22 спортсменами та заявлена у всіх перелічених  видах спорту.

За результатами Спартакіади, Волочиський район посів четверте загальнокомандне місце. А призерами Спартакіади серед державних службовців  Хмельницької області 2018 року в особистих заліках стали: Матусяк Володимир – 2 місце (настільний теніс); Волощук Ігор – 2 місце (шашки); Шаль Аліна – 2 місце (шашки).

Варто зауважити, що за рахунок коштів Благодійного фонду народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч», забезпечено проведення районного(відбіркового) етапу Спартакіади та участь нашої команди в обласному етапі змагань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора