Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2018 12:04
Кількість переглядів: 399

22  червня 1941-го року, 4 година ранку, мить ..., і шквал крові, болю і смерті. Він тривав кілька довгих років, одних із самих довгих років в житті тих, кому вдалося пережити весь цей жах на нашій землі. А багатьом не вдалося. Не судилось пережити цю мить, адже це тільки мить у тисячолітній історії всього нашого людства. Невже ми забули про це?

Ніхто не забутий! Ніщо не забуте! Так ми говоримо своїм дітям. Ми стали передавати це з покоління в покоління. Ми закріпили цю пам’ятну дату в наших серцях. Ми пам’ятаємо. Ми сумуємо.

Тож, сьогодні, в день скорботи і вшанування пам’яті жертв Війни в Україні з площі Центральної до меморіалу Вічного вогню пройшла пам’ятною ходою колона з небайдужих волочисьців.  Колону сформували  представники органів районної та міської влади, члени ветеранських організацій, керівники та працівники підприємств, установ, організацій району, громадськість. Учасники заходу поклали квіти до підніжжя обеліска, провели мітинг та хвилиною мовчання вшанували полеглих у війнах в Україні за  її незалежність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора