Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

18 Грудня, 2018 р., 14:45
Почесна й нелегка місія з відстоювання справедливості вимагає від Адвоката високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей – честі, гідності, відданості справі й наполегливості. Адвокат, з огляду на умови своєї діяльності, безперечно, є служителем і творцем права. Це та особливість, що незмінно присутня в діяльності адвоката в усі часи, що передається з покоління в покоління, з держави в державу та зміцнює віру в силу права і зміцнює усвідомлення суспільної місії адвокатури. Діяльність адвокатури, як підтверджує вислів відомого адвоката минулого Пікара, є важливим показником гуманності, демократії і прогресу в державі.
14 Грудня, 2018 р., 12:33
14 грудня в Україні традиційно відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли подолати страшну трагедію ХХ століття, що сталася 26 квітня 1986 року.
14 Грудня, 2018 р., 10:26
УВАГА з цієї електронної адреси був надісланий вірус olk.winner@files-download.store з текстом (Доброго Дня це Ольга Виноградова Бухгалтер, надіслала Вам документи, можемо розпочинати проте, що домовлялись). Уважно читайте від кого Вам приходять листи, якщо є сумніви то не відкривайте листа та видаліть його.
13 Грудня, 2018 р., 14:09
За даними  Українського  Гідрометцентру, на території області протягом 12-15 грудня  очікується ускладнення погодних умов: сніг та мокрий сніг, хуртовина, приріст снігового покрову, на дорогах ожеледиця та місцями снігові замети, посилення вітру до 7-12 м/с.
13 Грудня, 2018 р., 08:18
12 грудня у Волочиській райдержадміністрації відбулось засідання  Ради  регіонального розвитку району. Участь у  засіданні взяли керівники  району – голова районної державної адміністрації В.Сергійчук, народний депутат України Сергій Лабазюк, заступник голови облдержадміністрації С. Павлишина, голова районної ради С.Пазюк, очільники територіальних громад району, депутати місцевих рад, керівники установ та організацій району.
12 Грудня, 2018 р., 15:23
Як відзначив перший заступник голови адміністрації Олег Карун: "Сьогодні ми не лише показуємо зроблене за останні роки. Сьогоднішнє завдання – з урахуванням вже набутого досвіду, необхідно подолати непередбачуваність в реалізації політики розвитку регіонів та виконати доручення Президента про затвердження чіткого плану перспективного розвитку нашої території на 2019-2021 роки. Такий документ стане дорожньою картою розвитку наших населених пунктів. Його положення мають бути враховані в плануванні розвитку громад. Кожна територіальна громада визначить свої переваги і пріоритети. Без втручання районної влади. Самі. Йдеться не про те, щоб якось знову поставити під контроль кошти місцевого самоврядування. Навпаки – держава надасть фінансову допомогу  тим, хто запропонує для  реалізації особливо значимі проекти.
12 Грудня, 2018 р., 14:53
Протягом 2015-2018 років райдержадміністрацією разом з органами місцевого самоврядування вживалися заходи щодо забезпечення комплексного розвитку району, належного життєвого рівня населення та стабільної суспільно-політичної ситуації. З метою вирішення актуальних питань життєдіяльності району особлива увага приділялася організації виконання визначених пріоритетів Програми соціально-економічного розвитку Волочиського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора