Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Січня, 2019 р., 08:50
22 січня 1919 року Акт Злуки об’єднав Українську та Західноукраїнську Народні Республіки і на рідних землях знову постала єдина Українська держава. Сьогодні ми розбудовуємо незалежну Українську державу,  утверджуємо демократію,  відроджуємося як сучасна політична нація, що бачить своє місце в об’єднаній європейській спільноті.
 
18 Січня, 2019 р., 14:43
Сьогодні відбулось чергове засідання Громадської ради при Волочиській районній державній адміністрації. На порядку денному підведено підсумки роботи Громадської ради за 2018 рік. У своєму слові голова громадської ради В.Петрук довів до присутніх інформацію про проведену роботу протягом минулого року та зупинився на окремих питаннях, які потребують вирішення та контролю і у 2019 році. Також, Володимир Олександрович зауважив, що 16 січня на офіційному сайті обласної державної адміністрації розміщено повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів щодо формування Громадської ради при Хмельницькій обласній державній адміністрації. Оскільки завершується термін виконання повноважень діючої громадської ради установчі збори щодо формування нового складу Громадської ради при Хмельницькій обласній державній адміністрації відбудуться 5 березня  2019 року. Громадська рада, як тимчасовий консультативно-дорадчий орган утворюється для сприяння участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики. До складу Громадської ради можуть бути обрані представники гро­мадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, про­фесійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України. Склад Громадської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах та кандидатури яких внесені інститутами громадянського суспільства. А тому, прошу розглянути дану інформацію членами Громадської ради при Волочиській райдержадміністрації та врахувати, що прийом документів здійснюється з 17 січня по 1 лютого 2019 року.
17 Січня, 2019 р., 17:00
В четвер, 17 січня 2019 р., під керівництвом голови адміністрації Володимира Сергійчука проведено засідання робочої групи з питання роботи закладів грального бізнесу на території району.
17 Січня, 2019 р., 12:02
Правила купання під час Водохреща Христового
17 Січня, 2019 р., 08:18
В рамках проекту Національного демократичного інституту «Просування участі жінок в політиці та протидія сексизму в Хмельницькій області» 16 січня у центральній бібліотеці  відбулась презентація  фотовиставки "Жіночі обличчя нової історії України", на яких зображено жінок-депутаток міжфракційних груп Хмельницької області. Мета заходу – візуалізація та інформаційна підтримка  депутаток міжфракційних груп Хмельницької області. На сьогодні в області створено 9 міжфракційних груп, у які ввійшли депутатки різних партій Хмельницької обласної та міської ради, а також Полонскої, Нетішинської, Славутської, Летичівської, Шепетівської, Ізяславської та Волочиської рад. Одну із таких груп у Волочиській ОТГ очолює депутатка міської Аліна Коваль. На заході  керівник проекту Тетяна Баєва розповіла про роботу Хмельницької обласної  громадської організації  Подільський центр "Гендерна рада" та  ініціативи, які втілюють у життя депутатки міжфракційних груп Хмельницької області:  впровадження громадських бюджетів, створення соціальних центрів для постраждалих від насильства, підтримку учасників АТО.
17 Січня, 2019 р., 08:12
Уряд змінює систему охорони здоров’я, щоб кожен українець міг отримати якісну та доступну медичну допомогу. З минулого року держава почала фінансувати медзаклади за принципом «гроші йдуть за пацієнтом», тобто оплачувати надання допомоги конкретному пацієнту. Цього року реформу буде продовжено. Більше про зміни в системі охорони здоров’я у 2019 році – в черговому «Інформаційному віснику Уряду» (перейти на посилання).
16 Січня, 2019 р., 17:08
Розпорядження голови райдержадміністрації від 10.01.2019 року № 11/2019-р "Про введення в дію рішення районного             конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсів щодо визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних   маршрутах загального користування, які не  виходять за межі території району"  
16 Січня, 2019 р., 10:39
Відповідно до ст. 41 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", Закону України "Про доступ до публічної інформації" набирає чинності з моменту  оприлюднення розпорядження голови райдержадміністрації від 03.01.2019 року № 2/2019-р "Про визначення переліку видів громадських робіт у 2019 році",  зареєстроване у Головному територіальному управлінні юстиції  у Хмельницькій області від 14.01.2019 року № 3/3370.
15 Січня, 2019 р., 14:08
З метою широкого залучення громадськості до роботи Міністерства у справах ветеранів України створюється Громадська рада при Міністерстві у справах ветеранів України. Громадська рада при Міністерстві у справах ветеранів України створюється як дорадчий органи при Міністерстві у справах ветеранів України з метою: • забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики; • налагодження ефективної взаємодії Міністерства у справах ветеранів України з інститутами громадянського суспільства; • здійснення громадського контролю за його діяльністю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора