Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗАСІДАННЯ РАДИ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ. ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕГ КАРУН ОКРЕСЛИВ ПЕРСПЕКТИВНІ ПРОЕКТИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ВОЛОЧИСЬКОГО РАЙОНУ НА 2019-2021 РОКИ

Дата: 12.12.2018 15:23
Кількість переглядів: 871

Фото без описуЯк відзначив перший заступник голови адміністрації Олег Карун: "Сьогодні ми не лише показуємо зроблене за останні роки. Сьогоднішнє завдання – з урахуванням вже набутого досвіду, необхідно подолати непередбачуваність в реалізації політики розвитку регіонів та виконати доручення Президента про затвердження чіткого плану перспективного розвитку нашої території на 2019-2021 роки. Такий документ стане дорожньою картою розвитку наших населених пунктів. Його положення мають бути враховані в плануванні розвитку громад. Кожна територіальна громада визначить свої переваги і пріоритети. Без втручання районної влади. Самі. Йдеться не про те, щоб якось знову поставити під контроль кошти місцевого самоврядування. Навпаки – держава надасть фінансову допомогу  тим, хто запропонує для  реалізації особливо значимі проекти.

Потрібно робити те, що є в пріоритеті громади. Методика проста. Перш за все - визначити пріоритети та зрозуміти, в якому напрямку рухатись, зібрати громаду і узгодити з ними напрям роботи. Оскільки ми поставили собі межі, упродовж двох-трьох місяців сформувати картину перспективного розвитку Волочиського району, повинні активніше взятися до роботи. Схоже на те, що уся держава перейде на середньострокове трирічне планування. Послухати людей на місцях і порадитись із ними – основне завдання цього планування".

На даний час маємо наступні пріоритети:

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора