Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага! Перевірка обласної системи оповіщення цивільного захисту

Дата: 16.11.2020 16:58
Кількість переглядів: 624

Увага! Комітетські слухання «Державна регіональна політика: виклики,  ризики, можливості» переносяться на іншу дату – МінрегіонВідповідно до "Плану основних заходів територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2020 році"  19-20 листопада 2020 року у Волочиському районі буде проведено комплексну перевірку системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд та включенням електросирен.

Основна мета проведення перевірки – визначення готовності системи оповіщення району до використання за призначенням.

Просимо громадян зберігати спокій, не панікувати та займатися повсякденними справами.

Окрім цього, нагадуємо, що при позаплановому включенні сирен та передачі мовної інформації по електронних засобах масової інформації і вуличних гучномовцях, інформація може мати зміст про загрозу виникнення різного виду надзвичайних ситуацій.

Коли Ви почули сигнал “УВАГА ВСІМ”, Вам необхідно:

 – негайно увімкнути радіотрансляційні точки та телевізори (місцеві канали) для того, щоб прослухати екстрене повідомлення;

– дочекатися надходження інформації з інших джерел від місцевих органів влади, підрозділу ДСНС (автомобіля з гучномовцем, листівки та ін.);

– діяти у відповідності до отриманих рекомендацій;

– після звукових сигналів до населення доводиться інформація, яка, як правило, складається з екстреного повідомлення та рекомендацій щодо дій при виникненні надзвичайних ситуацій.

Будьте уважні до повідомлень та сигналів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора