Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Серпня, 2020 р., 12:02
З моменту проголошення Акту  незалежності  пройшло більше чверті століття, в нашій країні відбулося багато радісних і сумних подій та ми і далі  продовжуємо створювати нову історію молодої європейської країни.
23 Серпня, 2020 р., 09:30
Сьогодні, в рамках відзначення Дня Державного Прапора України у місті Волочиськ відбулись урочисті заходи.
21 Серпня, 2020 р., 16:38
Після завершення усіх тендерних процедур в ці дні одним в числі перших в області стартували роботи у нашому проєкті з капітального ремонту відділення невідкладної медичної допомоги терапевтичного корпусу КНП «Волочиська центральна районна лікарня».
21 Серпня, 2020 р., 14:17
Лише з початку купального сезону на водоймах Хмельниччини загинуло 33 людини, з них двоє дітей. Ці випадки трапилися в місцях не пристосованих для купання, найбільше з яких на Дністрі. Попереду святкові вихідні, під час яких рятувальники будуть переведені на посилений варіант несення служби. Дністром постійно патрулюватимуть на моторних човнах бійці водолазно-рятувальних відділень смт Стара Ушиця та сіл Устя і Рудківці.
21 Серпня, 2020 р., 14:15
З метою зберегти добру пам'ять про правоохоронців нашого краю у Волочиському відділку поліції відкрито музей правоохоронних органів Волочиського району. Для збирання матеріалів, експонатів, обладнання проведено велику і кропітку працю. Експозиції музею віддзеркалюють різні етапи розвитку та становлення поліції, адже історичне минуле має цікаві факти, зібрані експонати благодійно надали ветерани і працівники правоохоронних органів, МНС, ЗСУ, ліквідатори наслідків на Чорнобильській АС, воїни-інтернаціоналісти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора