Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#Велике_будівництво

Дата: 21.08.2020 16:38
Кількість переглядів: 652

Фото без описуПісля завершення усіх тендерних процедур в ці дні одним в числі перших в області стартували роботи у нашому проєкті з капітального ремонту відділення невідкладної медичної допомоги терапевтичного корпусу КНП «Волочиська центральна районна лікарня».

 Масштабний ремонт реалізується в рамках Президентського проєкту «Велике будівництво».

Роботи виконує ТОВ "Поділля Флай-Буд". Вартість виконання робіт: 5 млн 893 тис. грн. Строк виконання робіт – до 25.10.2020 року.

Згідно вимог міністерства охорони здоров’я, передбачається три входи до оновленого відділення: критий заїзд для автомобілів швидкої допомоги, окремі входи для хворих, яких госпіталізовують у плановому порядку, та пацієнтів, що мають ознаки інфекційного захворювання.

 

 У відділенні будуть рецепція, приміщення для консультацій та оглядові, а також окремі зони для пацієнтів, що очікують лікаря, та осіб, що їх супроводжують, вбиральні.

 Відділення матиме і сучасний діагностичний блок, де буде встановлено обладнання для проведення термінових аналізів та проведення досліджень. Окрім того, будуть створені всі умови для проведення успішних реанімаційних заходів.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора