Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Волочиський район урочистими заходами відзначив День незалежності України.

Дата: 24.08.2020 12:02
Кількість переглядів: 752

З моменту проголошення Акту  незалежності  пройшло більше чверті століття, в нашій країні відбулося багато радісних і сумних подій та ми і далі  продовжуємо створювати нову історію молодої європейської країни.

Сьогодні, як ніколи раніше, це свято висуває перед кожним із нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності перед собою, своєю країною, прийдешніми поколіннями. Згідно Указу Президента України від 12 серпня 2020 року № 318 «Про відзначення 29-ї річниці незалежності України»,  неодмінною умовою при підготовці та проведенні святкових заходів є забезпечення дотримання вимог Постанови Уряду від 11.03.2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID -19» тому усі районні заходи проведені згідно карантинних норм.

Фото без описуСьогодні, святкування розпочато із відкриття районної Дошки Пошани, на яку було занесено 8 кращих трудових колективів і 18 передовиків промислового, сільськогосподарського виробництва та кращих працівників району.

З вітальними словами до присутніх звернулись народний депутат України Сергій Лабазюк, голова адміністрації Юрій Марущин, голова районної ради Сергій Пазюк, міський голова Костянтин Черниченко, які побажали землякам мирного неба над головою, здоров’я в родинах, щастя, добра, достатку, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання нашої великої України, задля щасливого майбутнього наших нащадків.

За доброю традицією у День незалежності України, щорічно поновлюється і Алея Слави новими іменами Почесних громадян району та міста. Цього року на Алею Слави занесено:

Гронського Володимира Петровича - композитора, заслуженого діяча мистецтв України, Лауреата Національної премії України імені Т.  Шевченка. 

Дичека Сергія Олександровича –  старшого сержанта ЗСУ, який  загинув при виконанні службових обов’язків в зоні ООС в січні 2020 року.

Згідно Указу Президента України Дичек Сергій Олександрович посмертно нагороджений орденом  «За мужність» ІІІ ступеня.

З нагоди свята, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та активну громадську позицію кращих працівників трудових колективів району було відзначено Грамотами Верховної Ради України, Почесними грамотами, Подяками Хмельницької обласної державної адміністрації та Хмельницької обласної ради, спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради. А токож поклали квіти до памятників та памятних знаків видатних борців за незалежність, суверенітет нашої держави. 

По завершені урочистої частини свята, яка проходила на Центральній площі міста, відбулось відкриття відремонтованого травматологічного відділення КНП «Волочиська центральна районна лікарня».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора