Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Липня, 2020 р., 15:39
Сьогодні голова облдержадміністрації Дмитро Габінет та керівники силових структур – начальник УСБУ  в Хмельницькій області Ігор Вуїв, заступник прокурора Хмельницької області Олександр Мартинюк та заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Андрій Чайковський – провели виїзний прийом громадян у Волочиському районі.
28 Липня, 2020 р., 17:58
Сьогодні, голова адміністрації Юрій Марущин побував у селищі Наркевичі, де відбулося відкриття відремонтованого центру ПМСД. Завдяки сучасному облаштуванню приміщення, мешканці селища та сільських населених пунктів громади отримуватимуть якісну та доступну медичну допомогу.
28 Липня, 2020 р., 15:19
В Україні запускають новий Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, у зв’язку з цим державні реєстратори не прийматимуть документи на реєстрацію з 5 по 16 серпня 2020 року, адже на цей період заплановано перенесення даних зі старого реєстру до нової бази.
28 Липня, 2020 р., 15:16
28 липня, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Вадима Нікітюка відбулося   засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному розглянуто 26 питань, а саме: про поновлення складу комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації; про надання висновку щодо можливості позбавлення батьківських прав матері відносно дитини; про порядок участі батька  у вихованні та спілкуванні з дитиною; про надання дозволу громадянам  на укладення договору дарування житла  на ім’я дитини; про  доцільність надання щорічної додаткової оплачуваної відпустки громадянкам   Волочиського району; про надання дозволу батькам на приватизацію земельної ділянки, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться на території Волочиського району на ім’я дітей.
28 Липня, 2020 р., 14:00
В середу, 29 липня 2020 року о 12.00 в приміщенні Волочиської районної державної адміністрації відбудеться виїзний прийом громадян. Прийом будуть здійснювати голова Хмельницької обласної державної адміністрації  Дмитро ГАБІНЕТ, прокурор Хмельницької області Олег СИНИШИН, т.в.о. начальника Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області Андрій ЧАЙКОВСЬКИЙ та начальник Управління Служби безпеки України в Хмельницькій області Ігор ВУЇВ.
28 Липня, 2020 р., 11:35
Заснування цього свята пов'язано з підписанням 25 липня 2008 року Указу Президента України «Про День хрещення Київської Русі-України», в якому сказано: «Ураховуючи значення православних традицій в історії і розвитку українського суспільства, на підтримку ініціативи Національної ради з питань культури і духовності, Українського фонду культури, Української православної церкви, Української православної церкви Київського патріархату, Української автокефальної православної церкви, громадськості постановляю установити в Україні День хрещення Київської Русі-України, який відзначати щорічно 28 липня, у день пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира — хрестителя Київської Русі».
27 Липня, 2020 р., 10:21
Цими днями виповнюється 100 років з дня народження Целеха Георгія Феофановича, героя Соціалістичної праці, Почесного громадянина Волочиського району. З цієї нагоди на фасаді будинку культури в селі Копачівка відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки Целеху Г.Ф.
24 Липня, 2020 р., 15:52
За період  з 20.07.2020 р. по 24.07.2020 р.,  відповідно до заявок головних розпорядників коштів районного бюджету та зареєстрованих фінансових зобов'язань, на утримання бюджетних установ району та  соціально-культурну сферу спрямовано 266,0 тис. грн., зокрема на:  
24 Липня, 2020 р., 14:37
24 липня 2020 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Вадима Нікітюка відбулося засідання комісії з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Під час засідання комісія затвердила список 5 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку, для виплати грошової компенсації із визначення обсягу такої компенсації окремо щодо кожної дитини. Протокол комісії, затверджений розпорядженням голови райдержадміністрації, буде направлено на розгляд обласної комісії для виділення субвенції з державного бюджету місцевому.
23 Липня, 2020 р., 16:55
Кабінет Міністрів України продовжив дію адаптивного карантину до 31 серпня 2020 року. Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні 22 липня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора