Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Вересня, 2020 р., 08:22
На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось 10 вересня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
10 Вересня, 2020 р., 10:16
У межах робочої поїздки на Хмельниччину Президент України Володимир Зеленський взяв участь у представленні Стратегії розвитку Хмельницької області до 2027 року.
08 Вересня, 2020 р., 16:55
Сьогодні, 8 вересня 2020 р., було вшановано Чижа Кирила Васильовича, жителя с. Тарноруда Волочиського району Хмельницької області, з нагоди 95-річчя від Дня народження. Кирило Васильович – ветеран війни та праці, учасник бойових дій у Великій Вітчизняній війні, активний пропагандист правдивих подій років війни та післявоєнного періоду відбудови.  Іменинника було нагороджено грамотою районної державної адміністрації та районної ради і цінними подарунками. Кирило Васильович отримав сьогодні чимало вітань на адресу на свою адресу.   Низько вклоняємося Вам за славно прожиті роки і щиро бажаємо міцного здоров’я, щастя, радості, благополуччя, затишку в родинному колі.
04 Вересня, 2020 р., 11:17
Традиційно у першу неділю вересня у нашій державі відзначається День підприємця. Воно покликане привернути увагу суспільства до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого і середнього бізнесу в країні.
03 Вересня, 2020 р., 15:23
2 вересня в облдержадміністрації відбулася відеоселекторна нарада за участю представників районних та міських оперативних штабів з ліквідації надзвичайної ситуації,  керівництва Департаменту охорони здоров’я, ДУ “Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ”, медичних закладів області. Провів нараду керівник робіт з ліквідації надзвичайної ситуації у Хмельницькій області, перший заступник голови ОДА Роман Примуш. 
03 Вересня, 2020 р., 15:21
Міністерство розвитку громад та територій України відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 р. № 827 «Деякі питання фінансування програм та проектів регіонального розвитку» (зі змінами), оголошує конкурсний відбір проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.
02 Вересня, 2020 р., 15:28
  Із 1 жовтня монети 25 копійок та банкноти гривні старих зразків, уведені в обіг до 2003 року, перестануть бути платіжним засобом в Україні та ?будуть вилучені з обігу?. Громадяни зможуть без обмежень та безкоштовно обміняти ці монети та банкноти упродовж наступних трьох років: - упродовж першого року з дати вилучення їх з обігу – до 30 вересня 2021 року включно – в усіх відділеннях українських банків; - упродовж трьох років з дати вилучення їх з обігу – до 30 вересня 2023 року включно – у Національному банку та уповноважених банках (Ощадбанк, ПриватБанк, Райффайзенбанк Аваль, ПУМБ).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора