Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Жовтня, 2020 р., 08:22
Кабінет Міністрів України на черговому засіданні 30 вересня затвердив Державний стандарт базової середньої освіти. Він набуде чинності з 2022 року та стосуватиметься учнів, які навчаються за дванадцятирічною програмою.
30 Вересня, 2020 р., 09:57
Осінньою порою під час листопаду та завершення робіт по збору врожаю найчастіше стаються випадки паління багать на території приватних домоволодінь. Багато громадян не замислюється над питанням шкідливості спалювання рослинних залишків для здоров’я людини та довкілля, хоча вона є надзвичайно небезпечною.
29 Вересня, 2020 р., 15:39
З урахуванням прийнятих рішень Кабінету Міністрів України визначених постановою від 22.07.2020 № 641, Державний центр зайнятості оновив процедуру щодо особливостей реєстрації, перереєстрації безробітних, надання статусу безробітного та призначення виплати допомоги по безробіттю на період дії карантину.
29 Вересня, 2020 р., 08:58
Цьогоріч Волочиська центральна районна лікарня увійшла в «другу хвилю» медичної реформи, отримавши статус комунального некомерційного підприємства. ЦРЛ успішно пройшла контрактування з Національною службою здоров’я України. Також КНП «Волочиська ЦРЛ» визнано однією із 10-ти опорних лікарень в області, що дало доступ та можливість долучитися до програми Президента України «Велике будівництво».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора