Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Серпня, 2020 р., 14:44
Згідно Указу Президента України від 15 серпня 1997 року № 815/97  щорічно 19 серпня святкується День пасічника. Протягом сторіч виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво. Бджолярів з давніх-давен шанували на українській землі. На пасіках країни сьогодні «працює» близько п’яти мільйонів бджолиних сімей. Варто зазначити, що кожна сьома тонна світового меду – українська. Тож хай здоров’я, добробут, радість творчості та відчуття гармонії стануть винагородою всім українським бджолярам за терпіння та нелегку працю.
19 Серпня, 2020 р., 12:03
Вимоги до автономних стаціонарних і пересувних джерел електричної енергії, такі як дизельні, бензинові, газотурбінні та інші електростанції одиничною потужністю до 1000 кВт (далі - автономні електростанції), що використовуються як основні або резервні джерела живлення струмоприймачів споживачів, але не працюють паралельно з електромережею електропередавальної організації, визначені главою 9 розділу VІІІ Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів (далі – Правила).
18 Серпня, 2020 р., 10:41
17 Серпня, 2020 р., 17:08
Стало доброю традицією для аграріїв області демонструвати кращі зразки своєї продукції на виставково-ярмаркових заходах країни. Важливим екзаменом стала 32-га Міжнародна агропромислова виставка “Агро-2020”, яка цього року проходила з 11 по 14 серпня у м. Київ.
14 Серпня, 2020 р., 12:22
Днями працівники Нацполіції розпочали перевірки щодо дотримання громадянами протиепідемічних заходів під час карантину в громадських будинках і спорудах та в громадському транспорті.
14 Серпня, 2020 р., 12:20
12 серпня Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов провів селекторну нараду з головами ОДА щодо стану реалізації у регіонах програми Президента України «Велике будівництво». Від Хмельниччини участь в нараді взяли перший заступник голови ОДА Роман Примуш та представники профільних структурних підрозділів адміністрації. 
13 Серпня, 2020 р., 15:11
Цього року Уряд і Парламент прийняли рішення, які дають змогу масштабувати децентралізацію на усю країну. У червні завершився процес створення спроможних громад, а у липні були сформовані нові райони. Це той фундамент реформи, до створення якого Україна йшла більше шести років. Тепер на цій основі треба побудувати якісно нову систему органів місцевої влади. Про це сказав заступник Міністра розвитку громад та територій В’ячеслав Негода під час відкритого діалогу «Вектори децентралізації: про завдання та подальші кроки», що відбувся сьогодні у Хмельницькому в онлайн-форматі. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора