Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Волочищина відзначатиме День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 02.02.2017 18:56
Кількість переглядів: 603

Фото без описуПро  підготовку до відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав йшлося  2 лютого на засіданні оргкомітету під керівництвом голови райдержадміністрації В.Сергійчука. Вирішено, що 15 лютого у Волочиську відбудеться мітинг-реквієм та покладання квітів до пам’ятного знаку спорудженого в пам’ять полеглим учасникам  бойових дій в Афганістані, у закладах освіти району будуть проведені уроки, тематичні круглі столи, зустрічі з учасниками бойових дій в Афганістані. «Ми не маємо права забути Афганську війну, - зауважив Володимир Миколайович – Цього року ми відзначатимемо чергову річницю, відколи остання колона радянських військ була виведена з Афганістану. Тому ми маємо зробити все, щоб гідно відзначити в районі День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, розділити біль втрат з рідними і близькими воїнів, які полягли на чужих землях».
За підсумками засідання Володимир Миколайович дав відповідні доручення працівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.

Уточнений список заходів, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, буде опублікований на сайті згодом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора