Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч поколінь

Дата: 06.02.2017 17:00
Кількість переглядів: 596

За сприяння народного депутата України С.Лабазюка та голови районної державної адміністрації В.Сергійчука, 3 лютого у Волочиську відбулася зустріч керівників різних поколінь. На цю зустріч зібрались керівний актив посадовців, керманичі підприємств, організацій, установ, які відповідали за важливі ділянки життєдіяльності району: енергопостачання, будівництво, сільськогосподарську та промислову галузь, охорону здоров’я, газопостачання тощо, організовували роботу об’єктів соціального й комунального призначення, працювали в апараті управління селищних, районної рад, райдержадміністрації, а також створювали, розбудовували та розвивали район.

Зустріч розпочалася розповіддю про історію нашого району та його людей, адже усім відомо, що Волочиський край славиться працьовитими людьми.

З привітальними словами до присутніх звернулись народний депутат України С.Лабазюк, голова районної державної адміністрації В.Сергійчук, голова районної ради С.Пазюк, міський голова К.Черниченко, голова Війтовецької ОТГ І.Степанюк. Які подякували за ту Волочищину, яку вони збудували та передали наступникам, за ту мудрість та досвід старшого покоління до яких потрібно прагнути молодому поколінню.

Далі хвилиною мовчання було вшановано пам'ять загиблих воїнів АТО та тих керівників району, які пішли у вічність.

Цікавою несподіванкою для гостей був показ відеофільму про історію району за роки незалежності України.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора