Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації

Дата: 28.02.2017 14:42
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

28 лютого 2017 року під головуванням заступника голови районної державної адміністрації В. Пендилюка, за участі членів комісії відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Волочиській райдержадміністрації.

Члени комісії розглянули такі питання, як: надання дозволів на здійснення правочинів стосовно нерухомого майна; доцільності позбавлення батьківських прав одного з батьків, що ухиляється від виконання своїх обов'язків відносно дитини; усунення перешкод у спілкуванні з дитиною бабусі, дідуся, сестрички, що проживають окремо та встановлення днів та годин зустрічей з дитиною.

Фото без описуВсі питання порядку денного були, попередньо, ретельно вивчені працівниками служби у справах дітей державної адміністрації. У ході засідання було заслухано як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень.

З'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей і  взяті на контроль до їх повного виконання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора