Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

1 липня у Волочиську в міському центрі культури та дозвілля «Гармонія» відбувся святковий вечір, присвячений вшануванню перемоги ФК «Агробізнес» у аматорському чемпіонаті України.

Дата: 03.07.2017 15:05
Кількість переглядів: 544

Нинішній футбольний рік став найуспішнішим у тривалій історії волочиського футболу. Волочиський “Агробізнес” у фіналі чемпіонату України серед аматорів 2016/2017 обіграв харківський “Металіст 1925” (4:0) і здобув свій перший чемпіонський титул на цьому рівні.

Так, 1 липня  в міському центрі культури та дозвілля «Гармонія» відбувся святковий вечір, присвячений вшануванню перемоги ФК «Агробізнес» у аматорському чемпіонаті України.На урочистому заході окрім «винуватців» перемоги – керівників, тренерів, гравців, працівників клубу були присутні очільники району Володимир Сергійчук та Сергій Пазюк, міський голова Костянтин Черниченко, вболівальники команди, Національна збірна України серед ветеранів, на чолі з тренером Анатолієм Дем’яненком, перший віце-президент Федерації футболу Вадим Костюченко та перший радник президента ФФУ Василь Орлецький, які висловили щирі вітання, бажали чемпіонам успіхів уже на професійному рівні та відзначили кращих медалями, грамотами і цінними подарунками. У ході заходу Кубок вручено президенту клубу Олегу Собуцькому та головному тренеру Андрію Донцю, «Золоту бутсу» - Миколі Темнюку, як найкращому бомбардиру аматорського чемпіонату.

Велика увага під час святкування була приділена військовим. На сцену було запрошено представників 8-го полку спеціального призначення, які прибули в Хмельницький на ротацію. Кожному із них, а також співробітникам ТОВ «Агробізнес», що несли службу в АТО О.Собуцький вручив клубний шалик та нагороду. 

Хвилиною мовчання було вшановано тих хто поклав свої життя захищаючи наш мир на Сході України.

Поміж нагородження аматорські колективи міста дарували присутнім чудові творчі номери та гарний настрій.





 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора