Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про попередження загибелі людей на водних об’єктах населених пунктів району під час святкування дня Івана Купала

Дата: 05.07.2017 08:45
Кількість переглядів: 506

Фото без описуУ зв’язку з народною традицією святкування 6-7 липня релігійного свята дня Івана Купала, яке передбачає масові народні гуляння на водних об’єктах, купання людей у відкритих водоймищах, загроза загибелі людей зростає. Під час проведення обрядових церемоній звертаємо особливу увагу на виконання вимог розпорядження Президента України від 14 липня 2001 року № 190/2001-РП «Про невідкладні заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах», Правил охорони життя людей на водних об’єктах України, затверджених наказом МВС України від 10 квітня 2017 року № 301 та необхідності вжиття запобіжних заходів.

На сьогоднішній день в Україні склалася вкрай складна ситуація з травмуванням та загибеллю людей на воді. Через порушення правил поведінки на водних об’єктах у 2016 році з початку купального сезону в Україні загинуло 1116 осіб, з яких 121 дитина.

Звертається до всіх мешканців населених пунктів району бути обережними, перебуваючи поблизу водойм.

Пам’ятайте: не слід заходити у воду в незнайомому для вас місці; потрібно уникати води зі швидкою течією, ні в якому разі не заходити у воду в нетверезому стані; відпочивати на водоймах варто у світлий час доби.

Шановні батьки! Будьте уважнішими до дітей, не залишайте їх на самоті поблизу водойм. Будьте пильними та обережними! Дбайте про безпеку власного життя та життя Ваших близьких.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора