Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання районної робочої групи

Дата: 14.09.2017 16:03
Кількість переглядів: 490

Фото без опису14 вересня 2017 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Сергійчука В.М.  проведено чергове, десяте в цьому році, засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.

Відкриваючи засідання керівник району провів аналіз ситуації, що склалася в оплаті праці найманим працівникам району за підсумками економічної діяльності серпня місяця 2017 року.

Володимир Миколайович звернув увагу присутніх , що в порівнянні до липня місяця рівень оплати праці виріс в сільському господарстві і середня заробітна плата в цій галузі склала 4935 гривень. Є підприємство в районі, де заробітна плата в серпні склала 17214 гривень в середньому на одного Фото без описупрацівника.

В цей же час, по промисловості рівень оплати знизився на 4 гривні в порівнянні до липня і склав 5201 гривню в середньому.

Дещо занизив районний показник врівень оплати праці по освітніх закладах, але це спричинено тим, що у серпні заробітна плата  педагогічним працівникам практично не нараховувалася.

На засідання було запрошено керівники 11 підприємств та фермерських господарств, 2 фізичних особи – підприємці та 4 громадян, які не є підприємцями чи фермерами, але в цей же час мають у своєму користуванні  значні земельні ділянки площею від 20 до 100 га.

Участь у засіданні прийняли голови об’єднаних територіальних громад та сільські голови.

Також, на засіданні піднімалися питання ревізії  всіх земель сільськогосподарського призначення, що знаходяться на території району  та аналіз підприємств та приватних підприємців, що проводять обробіток згаданих земель в аспекті сплати ними податків та зборів в відповідності до чинного законодавства.

За підсумками засідання рекомендації з оплати праці, реєстрації трудових відносин, аспектів та нюансів оподаткування отримали  керівники: ФГ «Глущак Агро», ТОВ «Агрейнс»,  ФГ «Скорпіон», ФГ «Саргон»,  СФГ «Мрія», СФГ «Лан»,  ФГ «Русалка»,  ФГ «Юніор 2016» , ПП «Дортрансбуд»  та фізичні особи  Скірський С. Г.  Безкоровайна О. Ю. Соцький Р.В., Високий В.А.

Також  прийнято рішення провести детальний аналіз, що склався в частині оплати праці та реєстрації найманих працівників по всіх підприємствах, що раніше запрошувалися на такі засідання і до керівників, що не виконали рекомендацій робочої групи застосовувати інші важелі впливу більш радикального характеру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора