Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги громадськості !

Дата: 14.09.2017 11:02
Кількість переглядів: 557

У рамках Програми Федерального міністерства економіки і енергетики з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина – Україна: Fit for Partnership with Germany – Готуємося до партнерства з Німеччиною (далі – Програма) у жовтні 2017 року планується проведення за участю експертів проекту GIZ інформаційно-консультаційного семінару та конкурсного відбору претендентів із числа представників управлінського персоналу підприємств області на стажування у Німеччині у 2018 році.

Загальну інформацію щодо умов участі у програмі та вимог до кандидатів на стажування наведено у додатку.

В разі виявлення потенційно зацікавленого кандидата на стажування до участі у конкурсному відборі просимо повідомити управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації на електронну адресу ekonomika_volrda@ukr.net               до  28 вересня 2017  року або за тел. 3-58-04,  контактна особа – Островська Валентина.                                             

Інформація

щодо Програми заходів з перепідготовки управлінських кадрів

для сфери підприємництва у Хмельницькій області

 

20 липня 2017 року підписано Спільну заяву про подальше співробітництво щодо підвищення кваліфікації управлінських кадрів для сфері підприємництва України між Урядом України та Урядом Федеративної Республіка Німеччина.

В рамках двостороннього співробітництва Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та німецьке Товариство з міжнародного співробітництва (GIZ) реалізують Програму з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина-Україна: Fit for Partnership with Germany – Готуємося до партнерства з Німеччиною.

Програма є елементом зовнішньоекономічної політики Німеччини і шляхом стажувань в Німеччині сприяє виходу українських підприємств на міжнародні ринки, підвищенню конкурентоспроможності українських підприємств та кваліфікації українських менеджерів.

У 2018 році українським менеджерам/підприємцям і підприємствам пропонуються стажування за наступними напрямками:

1. Економічна кооперація без галузевої специфіки, за загальними напрямками (виробництво, надання послуг, торгівля тощо).

2. Економічна кооперація з галузевою специфікою за напрямками:

2.1 Економічна кооперація у сфері енергоефективності в промисловості.

2.2. Економічна кооперація у секторі екологічної утилізації відходів.

2.3. Економічна кооперація у секторі охорони здоров’я.

2.4. Економічна кооперація в аграрному секторі.

 

Учасниками Програми можуть стати керівники середньої і вищої ланки та менеджери зі складу кадрового резерву бізнес-структур, що планують або здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, та відповідають наступним вимогам:

- вік від 25 до 45 років;

- вища освіта;

- посада – керівники середньої і вищої ланки та менеджери підприємств, що мають повноваження вести переговори і приймати рішення;

- володіння іноземною мовою (англійська, російська – для керівників сільськогосподарських підприємств та топ-менеджерів);

 - підприємство зацікавлено у встановленні ділових зв’язків з підприємствами Німеччини.

 

Тривалість стажування – один місяць за рахунок Уряду Федеративної Республіки Німеччина.

 

Учасники Програми отримують у Німеччині можливість:

  • налагодити особисті контакти з компаніями у Німеччині, знайти надійних партнерів;
  • безпосередньо ознайомитись з обладнанням, матеріалами та технологіями німецьких компаній і закупити їх;
  • вивчити потенціал збуту власної продукції у Німеччині;
  • набути глибоких знань, навичок та компетенцій, необхідних для підвищення конкурентоздатності власного підприємства та сталого співробітництва з німецькими компаніями.

 

Більш детально з умовами участі у Програмі та вимогами до претендентів на стажування можна ознайомитись за посиланням: https://ukraine.managerprogramm.de


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора