Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання обласної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

Дата: 09.11.2017 16:34
Кількість переглядів: 474

Сьогодні, 9 листопада, в актовому залі районної державної адміністрації відбулось засідання обласної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

На порядку денному засідання було розглянуто 4 питання.

По першому питанню «Про роботу районної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу Волочиської районної державної адміністрації щодо міжсекторальної співпраці а протидії епідеміям ВІЛ/СНІДу та туберкульозу» проінформував заступник голови райдержадміністрації та голова районної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу Пендилюк Віталій Володимирович.

По другому питанню було заслухано Касяндрука Олександра Петровича головного лікаря Хмельницького обласного центру профілактики і боротьби зі СНІДом, який детально розповів про  організацію роботи новоутворених сайтів надання антиретровірусного лікування ВІЛ-Інфікованим та хворим на СНІД у Віньковецькому, Волочиському, Красилівському, Камянець-Подільському районах.

Про досягнення у сфері протидії туберкульозу присутнім повідомив головний лікар Хмельницького обласного протитуберкульозного диспансеру Василенко Сергій Павлович.

Про роботу управління освіти та науки Волочиської районної державної адміністрації щодо впровадження превентивних програм в навчальних закладах району розповіла присутнім завідувач сектору освіти райдержадміністрації Атаманчук Тетяна Федорівна.

Обговоривши, передбачені порядком денним питання, члени ради внесли пропозиції до протокольного рішення, спрямованого на оптимальну організацію діяльності і виконання поставлених завдань у встановлені терміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора