Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначили День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 10.11.2017 14:49
Кількість переглядів: 552

10 листопада в обрядовій залі міського центру культури та дозвілля «Гармонія» відбулись урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва за участю керівників району та працівників культури Волочищини.

Гості та запрошені відвідали виставку майстрів нашого краю, на якій було презентовано чудові картини написані учнями Волочиської школи мистецтв, вишиті ікони, вироби з дерева, паперу та шкіри.

З привітальним словом до присутніх звернулись представники районної влади, які відзначили кращих працівників грамотами за віддану та плідну працю.

"Приємно розуміти, що ти  знaходишся в культурному середовищі  тaлaновитих людей, якими ми дійсно пишaємось. Я рaдий бaчити в цьому зaлі еліту нашого району. Ми дуже вдячні, вaм - прaцівники культури, зa те, що ви представляєте нaш район не лише в Укрaїні, a й зa її межaми. Ми горді, що у нaс є тaкі люди. Бажаємо вам творчих успіхів і злетів, здоров’я, злагоди, благополуччя та миру вам і вашим родинам." – з такими словами звернувся до присутніх голова райдержадміністрації Володимир Сергійчук.

Захід завершився святковим концертом за участю майстрів народного мистецтва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора