Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання позачергової 26 сесії Волочиської районної ради

Дата: 06.04.2018 10:04
Кількість переглядів: 459

Фото без описуГолова райдержадміністрації Володимир Сергійчук прийняв участь у роботі позачергової  26 сесії районної ради, яка відбулася 5 квітня 2018 року. У роботі сесії також взяли участь 26 депутатів районної ради, депутат обласної ради Віктор Чубар, керівники відділів та управлінь РДА, сільські голови, представники ОТГ, правоохоронних органів, ЗМІ.



Засіданню позачергової сесії районної ради передувало спільне засідання Президії та постійної комісії районної ради з питань соціально - економічного розвитку, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю на якому детально були опрацьовані всі питання порядку денного сесії. На засіданні президії депутати проаналізували звернення голови ради Евангельських церков Волочиського району Кенса В.В., що стосується пропозицій щодо стратегії розвитку та підтримки сім’ї та схвалили текст звернення та рішення «Про звернення до Президента України Порошенка П.О., голови Верховної ради України Парубія А.В., Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б., Народного депутата України Лабазюка С.П.». 
Порядок денний пленарного засідання складали такі питання:
• Про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік
• Про скасування рішення сесії районної ради № 21-25/2018 від 22.02.2018 року
• Про затвердження технічних документацій із нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
• Про звернення до Президента України Порошенка П.О., голови Верховної ради України Парубія А.В., Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б., Народного депутата України Лабазюка С.П. Фото без опису
Після виступу начальника управління фінансів РДА Миколи Данчака про необхідність прийняття змін до районного бюджету та інформації начальника відділу Держгеокадастру у Волочиському районі Олега Божука, депутати одноголосно прийняли рішення про зміни до бюджету на 2018 та затвердили 3 технічних документацій із нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
По питанню «Про скасування рішення сесії районної ради № 21-25/2018 від 22.02.2018 року» виступив головний лікар РЦ ПМСД Анатолій Коломієць, який розповів про недоцільність реорганізації шляхом перетворення в комунальне підприємство Волочиського районного центру ПМСД, оскільки всі 3 ОТГ району створили свої центри первинної медико-санітарної допомоги.
Після закриття сесії, перед присутніми виступив головний лікар Волочиського РЦ ПМСД , депутат районної ради Анатолій Коломієць, який проінформував про особливості медичної реформи. Наголосив, що підписання договорів з сімейними лікарями в районі відтерміновується до 01 червня поточного року.
Перед присутніми також виступив керуючий Волочиським відділенням ПАТ «Хмельницькгаз» Ковалюк В.П., який довів до відома всіх присутніх зміни в законодавстві для юридичних осіб, бюджетних організацій та установ, які є споживачами природного газу.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора