Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

05 Вересня, 2018 р., 15:19
 Волочиське відділення Красилівської ОДПІ інформує:
04 Вересня, 2018 р., 16:08
У кінці серпня цього цього року спеціалістами ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькійобласті , при проведенні обстежень у м. Волочиськ і відрізку автошляху Ужгород- Тернопіль- Кропивницький- Донецьк Е 50 , було виявлено небезпечного шкідника багаторічних насаджень – американського білого метелика.
04 Вересня, 2018 р., 15:47
4 вересня 2018 року під керівництвом голови райдержадміністрації Сергійчука В.М. відбулось засідання робочої групи щодо підготовки до проведення Хмельницької агропромислової виставки "Агро Поділля - 2018". Обговорено визначені організаційні заходи та надано виконавцям відповідні доручення. 
03 Вересня, 2018 р., 15:51
Сьогодні в усіх  навчальних закладах Волочиського району відбулися святкові лінійки з нагоди Дня знань та початку нового навчального року. Школи гостинно відкрили свої двері для тих, хто вперше переступає шкільний поріг.
31 Серпня, 2018 р., 08:53
МОН оголосило третій конкурс наукових робіт для молодих учених – наразі для нього заплановано більше фінансування, ніж у попередніх роках. Відповідний наказ було опубліковано на сайті МОН сьогодні, 28 серпня 2018 року. «Фінансування проектів переможців «третьої хвилі» почнеться з наступного року. Загалом у межах нашого конкурсу на роботи молодих вчених у проекті Держбюджету на 2019-й передбачено 75,7 млн гривень. З них на продовження раніше розпочатих робіт закладено 52,7 млн грн, а на нові – 23 млн грн. Для порівняння, на фінансування першого конкурсу спочатку було виділено 12 млн грн, а потім ще майже 30. Тож, як і озвучувалося раніше, МОН щороку нарощує фінансування конкурсу для молодих науковців, це є одним із пріоритетів і Міністерства, і Уряду. І це ще один суттєвий крок до передбаченого Кабінетом Міністрів до 2020 року підвищення фінансування молодих вчених з 0,5% до 2% від загального обсягу бюджетного фінансування науки. До 2020 року ми плануємо довести бюджет нашого конкурсу до 100 млн гривень», – розповів очільник директорату науки МОН Дмитро Чеберкус.
31 Серпня, 2018 р., 08:51
Напередодні Дня підприємця в обласній державній адміністрації відбулися урочистості. Найкращі привітання адресувалися ініціативним та соціально відповідальним людям, що працюють на користь громади краю, втілюють продуктивні підприємницькі ініціативи, сприяють економічному зростанню нашої держави, тим, хто створює робочі місця, наповнює державний бюджет, допомагає вирішенню соціальних проблем.
31 Серпня, 2018 р., 08:46
Запускаємо механізм «будівельної амністії» для об’єктів незначного класу наслідків (СС1). Про це на своїй сторінці у FB повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко. «Цього рішення чекають дуже багато громадян, кожне п’яте звернення до ДАБІ сьогодні – з приводу «будівельної амністії». Вже на днях Мін’юст опублікує наказ Мінрегіону про порядок обстеження та прийняття в експлуатацію таких об’єктів. В першу чергу це стосується приватного сектору, який раніше не встиг зареєструвати документи на свої домівки, дачні або садибні будинки, гаражі, які були збудовані до 2015 року і мають площу не більше 300 м?. Ми продовжуємо термін прийняття в експлуатацію таких будівель», – написав Геннадій Зубко. Порядок розроблений на виконання закону № 3696 «Про внесення змін до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо продовження терміну прийняття в експлуатацію об’єктів будівництва, збудованих без дозволу на виконання будівельних робіт». «Порядок обстеження й прийняття в експлуатацію, який ми запроваджуємо, дуже простий. Не потребує від українців зайвих довідок. Головне, щоб збудований об’єкт відповідав цільовому призначенню земельної ділянки, будівельним нормам та пройшов технічну інвентаризацію. Орган державного архітектурно-будівельного контролю зобов’язаний прийняти об’єкт в експлуатацію після технічного обстеження протягом 10 днів з моменту подачі заяви» – підкреслив Віце-прем’єр-міністр. Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора